Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

İnegölspor, Can Havliyle Puanı Kaptı Kaçtı

İnegölspor, Can Havliyle Puanı Kaptı Kaçtı

SPOR 6.03.2023 17:20:00 0
İnegölspor, Can Havliyle  Puanı Kaptı Kaçtı

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinden 1 ay sonra oynanan ilk lig maçında Isparta 32 spor evinde, İnegölspora 4 net pozisyonunda gol atamayınca, yandı gülüm keten helva 2 puan daha kaybetti. Zaten lige verilen tüm aralar bizim pembe-yeşilli gençlere hiç yaramadı, yaramıyor da… Hazırlık maçı sonuçları, perşembenin gelişini çarşambadan haber vermişti… 

Pazar günkü maçın seramonisine her iki takım futbolcuları depremzede çocuklarımızla çıkarak jest yaptılar. Ve maçı 3 bin Isparta’lı ile 50 kadar İnegölsporlu izledi. Maç her iki yarı tek kale, geçse de gol olmadı. Olmadı mı olmuyor işte… İlk yarısı sürekli yağmur altında geçen maçta Karabük bölgesi hakemi Taner Tuncer ve yardımcıları kötü bir yönetim gösterirken, maçta sert futbol oynayıp hem Hüseyin’e hem de Koray’a üst üste 2 faul yapan Ali Akkuş saha içinde cezalandırılmayınca Hakan Yılmaz hoca yoğun itiraz etti. Sonuçta fatura Isparta 32 hocasına çıktı. 

Ne mi oldu. Kıdemli yardımcı hakem Ufuk Avdaş, Hakan Yılmaz hocayı, orta hakeme şikayet ederek tribüne yolladı. Ya sonrası… 18. Dakikada Hüseyin Afkan, 44’de Cemal Kızılateş’in bazukaları gol olmadı ve devre 0-0 bitti. 2. yarı yağmur durdu ancak Isparta 32 sporlular durmadı. 48.dakikada Burhan Eşer kaleci Gökhan’la ceza alanı içinde baş başa kaldı, topa vurdu, aut… 52. Dakikada Hüseyin Afkan 32 metreden vurdu kaleci golü güçlükle önledi. 

57-61. dakikalar arasındaki 4 dakikada üst üste 4 korner atışından yine sonuç alamadık. Maç, adeta gidiyorum sinyalleri verdi. Tam 67. Dakikada sağ kanattan bir top geldi. 

Bursa’lılar eyvah dedi. Sahanın en tecrübeli ismi Burhan Eşer iyi vurdu top filelere giderken gol çizgisi üzerinden İnegölsporlu Volkan tarafından önlendi ve ev sahibi takım olarak büyük talihsizlik yaşadık. Ardından 69. Dakikada Koray’ın şutu yan direğe çarpıp auta gitti. Sanki top kaleye girmemeye yemin etti. Maçta kötü yönetim gösteren hakem triosu 6 dakika maçı uzattılar. 6 dakikalık kaybı zaten İnegölspor kalecisi tek başına yapmışken gol fırsatı 90+2’de son kez geldi. Sağ kanattan süzülen orta, tüm İnegöl defansını geçti ve bomboş pozisyonda 6 pas üzerine bekleyen Berke’nin önüne düştü. 

Bu futbolcunun vuruşu, inanılmaz şekilde tribünlere giderken saçımızı başımızı yolduk ve maç, 90+6’da kornere gitmesine rağmen hakem atışı kullandırmadan son düdük geldi. Maç başladığı gibi 0-0 bitti. Söylenecek şu. Bu kadar gol kaçırırsan elbette puan kaybedersin kardeşim. Can havliyle Isparta’ya gelen Bursa temsilcisi 1 puanı kaptı-kaçtı. İşin özeti bu. 

Saygılarımızla… 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °