Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İmam Hatipliler Kurultayı Malatya’da düzenlenecek: Isparta Heyeti Bildiri Sunacak

İmam Hatipliler Kurultayı Malatya’da düzenlenecek: Isparta Heyeti Bildiri Sunacak

ISPARTA 5.09.2019 14:27:00 0
İmam Hatipliler Kurultayı Malatya’da düzenlenecek: 
Isparta Heyeti Bildiri Sunacak
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, her yıl düzenlediği İmam Hatipliler Kurultayı’nın 16’ncısını Malatya’da gerçekleştiriyor. “Ehliyet ve Liyakat” temasıyla gerçekleştirilecek olan kurultaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı bekleniyor. Kurultay’a Isparta’dan beş isim katılacak ve sunumlarını gerçekleştirecekler.
 
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin her yıl düzenlediği İmam Hatipliler Kurultaylarında, hem tüm yılı değerlendirme hem de gelecek açısından bir vizyon çizme noktasında önemli konular ele alınıyor. Buradan çıkan sonuçlar da imam hatip kimliği, okullardaki eğitim kalitesinin iyileştirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve ileriye dönük ne tür çalışmalar yapılacağı konusunda bir ön adım atılmış oluyor. Kurultayda ayrıca yılın şiarı da duyuruluyor.
EHLİYET VE LİYAKAT
TEMASI İŞLENİYOR
7-8 Eylül 2019 tarihlerinde Malatya’da gerçekleştirilecek 16'ncı İmam Hatipliler Kurultayı’nda, “Ehliyet ve Liyakat” başlıkları üzerinde durulacak. Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından yapılacak birinci oturumda “Eğitim-Ehliyet ve Liyakat” başlıkları masaya yatırılacak.
KURULTAY’A ISPARTA’DAN
5 İSİM KATILACAK
Söz konusu Kurultay’a Isparta’dan 5 kişi davet edildi. Buna göre; Emekli Müftü Halil Elitok, Emekli Müftü Osman Akdemir, İmam – Hatip ve Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, İmam – Hatip Himmet Gürdal ve Isparta İmam Hatipler Derneği Başkanı Mustafa Büber kurultaya katılmak üzere yarın Malatya’ya gidecekler. Kurultay 3 gün sürecek ve Isparta heyeti kurultayda bildiri (tebliğ) sunacaklar.
SONUÇ BİLDİRGESİ
AÇIKLANACAK
Kurultay sonunda ise ‘Değerlendirme ve Sonuç Bildirgesi” yayınlanacak.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °