Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İlk Rakip Kocaelispor

İlk Rakip Kocaelispor

SPOR 5.01.2023 10:48:00 0
İlk Rakip Kocaelispor

Antalya Belek’te devre arası kampında bulunan Ispartaspor, bugün ilk hazırlık maçına çıkacak. Kaya Belek Hotel Sahasındaki maç saat 12.00’de başlayacak. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor'un yapacağı hazırlık maçlarının tarihlerinin ardından rakipleri de belli oldu. Yeşil – Pembeli temsilcimiz bugün 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Kocaelispor ile ilk hazırlık maçını Kaya Otel Sahası'nda oynayacak.

TEKNİK PATRON YILMAZ 

FUTBOLCULARI DENEYECEK 

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, takımda bulunan 26 futbolcuyu da kamp süresince oynanacak hazırlık maçlarında deneyeceği ve bu bağlamda tüm futbolcular forma şansı vererek gösterecekleri performansa göre ikinci yarıdaki ilk 11’i kafasında belirleyeceği belirtildi. 

DİĞER HAZIRLIK 

MAÇI BODRUMSPOR İLE

Bugün devre arası kampı hazırlıkları çerçevesinde Kocaelispor ile karşılaşacak olan Ispartaspor, 8 Ocak Pazar günü de yine aynı yerde Bodrumspor ile ikinci hazırlık maçını yapacak. 

TAKIM ANTALYA’DAN 

DİYARBAKIR’A GİDECEK 

Yeşil – Pembeli ekibin 13 Ocak tarihine kadar sürecek olan Antalya kampında üçüncü bir hazırlık maçı daha yapabileceği ancak, bu konuda rakibin henüz belli olmadığı öğrenilirken, Ispartaspor Antalya kampını 13 Ocak’ta tamamlayarak Isparta’ya dönmeden Antalya’dan ikinci yarının ilk maçı olan Amedspor maçı için Diyarbakır’a gidecek.

ISPARTASPOR'UN ANTALYA

KAMPINDA RAKİPLERİ

Yer: Belek Kaya Hotel Sahası

5 Ocak Perşembe (bugün):

Ispartaspor – Kocaelispor 

8 Ocak Pazar: 

Ispartaspor – Bodrumspor  


Anahtar Kelimeler: Rakip Kocaelispor
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °