Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Genel Kurulunu Yaptı; Ali Osman Altunbaşak ile Devam

İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Genel Kurulunu Yaptı; Ali Osman Altunbaşak ile Devam

ISPARTA 25.01.2023 13:59:00 0
İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Genel Kurulunu Yaptı;  Ali Osman Altunbaşak ile Devam

İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimler neticesinde mevcut Başkan Ali Osman Altunbaşak tüm üyelerin oylarını alarak tekrar seçilerek güven tazeledi.

İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısı Mehmet Tönge Mahallesinde bulunan Gazali Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. Geçtiğimiz gün saat 14.00’te başlayan kongreye Şube Başkanı Ali Osman Altunbaşak ve Cemiyet üyeleri katıldı. Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongre Kur’anı Kerim Tilaveti ile devam etti. Kongrede daha sonra sırasıyla; Faaliyet Raporu okunması ve ibrası, Mali Raporun okunması ve ibrası, Denetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası, Muhammen/Tahmini bütçenin okunması ve müzakeresi, Yönetim Kurulunun Genel Kuruldan yetki taleplerinin müzakeresi, Şube organlarının seçimi gerçekleştirildi.

BAŞKAN ALTUNBAŞAK; “VATAN, MİLLETE 

YARARLI BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 

İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi Başkanı Ali Osman Altunbaşak, amaçlarının ülkemizin kalkınmasına yararlı ilmi, ahlaki, içtimai, sınai bilgileri yaymak, milli ve manevi kültürel değerleri benimseyen bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak, bu doğrultuda çalışmalar yapmak olduğunu kaydetti. 

“İYC, 70 YILI AŞKIN GEÇMİŞİ 

OLAN KÖKLÜ BİR KURULUŞTUR” 

Başkan Altunbaşak, ülkenin en köklü ve kamu yararına çalışan sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını belirterek, İlim Yayma Cemiyetinin 70 yılı aşan bir kurum olarak ülke genelinde ve Isparta’da eğitim ve sosyal alanında önemli çalışmalar yaptığını söyledi. 

ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK’A GÜVENOYU…

Kongrede daha sonra organ seçimlerine geçildi ve İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi’nin mevcut Başkanı Ali Osman Altunbaşka başkanlığındaki liste üyelerin tamamının oyunu olarak tekrar göreve seçilerek güven tazeledi. 

Buna göre; İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi’nin Yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu; 

1.      Ali Osman ALTUNBAŞAK

2.      Adnan ÇELİK

3.      Mehmet GENÇTÜRK

4.      Vahdettin AYDIN

5.      Ömer YILDIRIM

6.      Furkan Cem ER

7.      Rifat KARATAŞ

Yedek Üyeler: 

1.      İsmail GÜRÇAY

2.      Bekir DÖNMEZ

3.      Şükrü AKSU

4.      Ali KOYUNCU

5.      Ahmet SONGUR

6.      Salih KORKMAZ

7.      Hüseyin KUŞAKSIZ

 


Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °