Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

İlim Yayma Cemiyeti’nden; Isparta İHH’ya Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti’nden; Isparta İHH’ya Ziyaret

ISPARTA 29.10.2021 15:09:00 0
İlim Yayma Cemiyeti’nden; 
Isparta 
İHH’ya 
Ziyaret
İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi yöneticisi ve üyesi bir heyet İHH Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti.
 
Dün saat 14.00’te gerçekleştirilen ziyarete; İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi yönetici ve üyelerinden İdris Uğuz, Kasım Sezgin, Sercan Göl, Adem Taşkıran ve Bilal Alceylan katıldı.
ÖZLER ÇALIŞMALAR
HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Isparta İHH Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Aytuna, Yunus Özler ve Mücahit Baygün tarafından karşılanan heyetin gerçekleştirdiği ziyarette konuşma yapan İHH Isparta İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi, Basın ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Özler; “Isparta kamuoyunun desteğiyle dünyanın farklı farklı coğrafyalarında katarakt ameliyatı, kuyu açma başta olmak üzere çeşitli projeleri hayata geçirdik. Şuanda İHH’nın ülke genelinde bakmış olduğu 100 bin yetim var. Isparta genelinde de baktığımız yaklaşık 200 yetim ailemiz var. Kurban çalışmaları 103 ülke ve bölge de kurban organizesi yaptık ve devam ediyoruz. Afrika’da açılan kuyunun 5 tanesini Isparta olarak biz açtık hamdolsun. Bu çalışmalar devam edecek. Çalışmalarımız şeffaf ve kamuoyuna açık. Biz burada sadece aracılık görevi yapıyoruz. Emanetleri doğru yere ulaştırma adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
UĞUZ; “İHH BİZİM KARDEŞ
KURULUŞUMUZ KONUMUNDA”
İlim Yayma Cemiyeti Yöneticisi ve Gazeli Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İdris Uğuz, İHH’yı kendi derneklerinin kardeş kuruluşu olarak gördüklerini belirterek; “Birliğimizi beraberliğimiz yüceltmemiz ve korumamız adına bundan böyle daha etkin adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda, yardımlaşma adına çok güzel işler yapan İHH Isparta Temsilciliğine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °