Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İlginç Tesadüf! Ispartaspor’a 6’lık Hakem!

İlginç Tesadüf! Ispartaspor’a 6’lık Hakem!

SPOR 23.09.2023 15:20:00 0
İlginç  Tesadüf!  Ispartaspor’a  6’lık Hakem!

Ispartaspor’un bugün akşam kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Düzcespor maçının Hakemi Onur Bingöl’ün daha önce görev aldığı iki Ispartaspor maçının ikisinde de Isparaspor rakiplerini 6 gollü farklı mağlup etmiş. 

Bu sezon, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün ligin 5. Haftasında bugün akşam kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u ağırlayacak. Yeşil – Pembeli ekip için, zirveye ortak olma adına bu maç son derece büyük önem taşıyor. 

MAÇI ONUR

BİNGÖL YÖNETECEK

Yeşil – Pembeli ekibin bu akşamki Düzcespor maçını Ankara Bölgesi Hakemi Onur Bingöl yönetecek. Bingöl’ün Yardımcılıklarını Recep Güneş ve Furkan Ulu yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Demokrat Özgür Güneş. 

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Ispartaspor’un bu akşam oynayacağı Düzcespor maçını yönetecek hakem Onur Bingöl’ün Ispartaspor ile olan ilginç tesadüfü adeta tesadüfün böylesi dedirtiyor. Zira, Hakem Bingöl’ün daha önce görev aldığı iki Ispartaspor maçının ikisinde de Isparaspor rakiplerini 6 gollü farklı mağlup etmiş. 

ISPARTASPOR İKİ

MAÇTA DA 6’ŞAR GOL ATTI

Hakem Bingöl’ün geçtiğimiz sezon 4 Şubat 2023 tarihinde Ispartaspor – Tarsus İdmanyurduspor maçında 4. Hakem olarak görev yapmış ve Yeşil – Pembeli ekip o maçı 6 – 1’lik skorla kazanmış. 

Hakem Bingöl, yine geçtiğimiz sezon ligin son hafta maçında 20 Mayıs 2023 tarihinde oynadığı Sivas Belediyespor maçında da 4. Hakem olarak görev almış ve Yeşil – Pembeli ekip o maçı da 6 – 0’lık skorla kazanmış. 

Ancak, Hakem Onur Bingöl daha önce iki defa 4. Hakem olarak görev yaptığı Ispartaspor maçlarında bu akşam ise orta hakem olarak görev yapacak. Hakem Bingöl’ün bugünkü maçta nasıl bir yönetim göstereceği ise merak konusu oldu. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °