Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İletişim kervanına yeni bir mağaza daha katıldı: Nur İletişim Isparta’nın Hizmetine Girdi

İletişim kervanına yeni bir mağaza daha katıldı: Nur İletişim Isparta’nın Hizmetine Girdi

ISPARTA 24.09.2019 08:05:00 0
İletişim kervanına yeni bir mağaza daha katıldı: 
Nur İletişim 
Isparta’nın 
Hizmetine
Girdi
Isparta yeni bir İletişim hizmetine daha kavuştu. Müstecirliğini Meliha Bekar’ın yaptığı Turkcell Dijital Satış Mağazası Nur İletişim, İstanbul Yolu Özkanlar Kavşağı üst geçidi çıkışında hizmete girdi.
 
BEKAR; “ISPARTA’YA HİZMET
ETMEK BİZİM İÇİN ONURDUR”
Amaç ve hedeflerinin cep telefonu konusunda Isparta halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade eden Nur İletişim Sahibi Meliha Bekar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Turkcell Dijital Satış Mağazamızı Isparta’mıza kazandırmak istedik. Isparta’ya çok iyi hizmetler vereceğimize ve çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Turkcell’in bütün hatlarıyla alakalı, cihazlarıyla alakalı en iyisini Isparta’ya tanıtıp, Isparta’ya en iyisini vermeye çalışacağız.
İŞTE NUR İLETİŞİMDE
VERİLEN HİZMETLER…
Turkcell Dijital Satış Mağazamızda; fatura tahsilatı, tarife üzerine ek telefon kampanyası, her türlü telefon ve aksesuar çeşitlerinin yanı sıra elektirk, su ve diğer kurum faturalarının tahsilatı da yapılmaktadır. Ben, Isparta’ya açtığımız bu işyerimiz için bize hayırlı olsun dileklerini ileten tüm eş dost ve Ispartalı vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °