Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

İl Müdürü Höke’den Hatırlatma İŞKUR’a Hibe Başvuruları; Yarın Bitiyor

İl Müdürü Höke’den Hatırlatma İŞKUR’a Hibe Başvuruları; Yarın Bitiyor

ISPARTA 16.12.2021 17:47:00 0
İl Müdürü 
Höke’den Hatırlatma 
İŞKUR’a Hibe Başvuruları; 
Yarın 
Bitiyor
Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Mustafa Höke, engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmaları için verilen ve 6 Aralık’tan 17 Aralık tarihine ertelenen hibelerde yeni dönem proje başvurularında sürenin yarın sona ereceğini hatırlattı.
 
Isparta İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, kurumları tarafından sağlanan hibe desteği ile 2016 yılından bugüne kadar Isparta’da 150’yi aşkın işletme kurulduğunu söyledi.
HÖKE; “İŞ KURMAK
İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ”
“Engelleri birlikte aşmaya devam ediyoruz” diyen İl Müdürü Höke; “İŞKUR olarak bu rakamların yeterli olmadığını, daha fazlasını yapacağımızı biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın bizimle iletişime geçmesini, irtibat kurmasını istiyoruz. Bilindiği gibi, Kasım ayında başlayan ve normal şartlarda 6 Aralık tarihinde sona eren ancak, Bakanlığımızın emriyle 17 Aralık tarihine kadar uzatılan Yeni dönem proje başvurularımız için son başvuru tarihi 17 Aralık 2021 Cuma günü yani yarın sona erecektir.
 
Hibe desteğinden faydalanarak kendi işinin patronu olmak isteyen tüm engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızı İl Müdürlüklerimize ve hizmet merkezlerimize bekliyoruz" dedi. 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °