Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İl Genel Meclisi Üyesi Aydın’dan tepki; İftira Atıyorlar

İl Genel Meclisi Üyesi Aydın’dan tepki; İftira Atıyorlar

SİYASET 29.06.2019 14:15:00 0
İl Genel Meclisi Üyesi Aydın’dan tepki; 
İftira 
Atıyorlar
İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, Genel Başkanı Meral Akşener hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla soruşturma başlatılmasına tepki gösterdi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sinan Aydın, açıklamasında; “Sayın Genel Başkanımıza iftira atıyorlar. Meral Hanım’ın her hangi bir açığını bulamayan zihniyet, FETÖ yaftası le karalamaya kampanyası başlatmıştır.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Hasan Seymen'in açıklamasına göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 2016 yılında başlatılan soruşturmada savcılık, Mayıs ayında gizlilik kararı verdi. Bu olayların ortaya çıkmasının ardından Genel Başkanına destek açıklamasında bulunan İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Aydın: “Türkiye Cumhuriyeti siyasetinde ilklere imza atarak, halkın desteğini arkasına alan Sayın Genel Başkanımıza büyük bir komplo kuruluyor  
Biz büyük Türk milleti olarak her şeyin farkındayız. Sayın Genel Başkanımıza atılan bu iftiraların halk nezdinde bir karşılığı yoktur. Toplumun Anne ve Abla olarak bağrına bastığı bir isme, bu denil iftiraların atılması büyük bir kinin göstergesidir. Meral hanımın alnı açık, başı diktir. Geçtiğimiz yıl k Haziran seçimleri ve bu yılki Mart seçimlerinde partimizin ve genel başkanımızın hızlı bir yükselişe geçmesi, birlerini rahatsız ediyor. Sayın Genel Başkanımızın veremeyeceği hiçbir hesabı yoktur. FETÖ le yıllarca kol kola olanların bizlere attıkları çamurlar hiçbir şekilde üzerimize yapışmaz. Bunu en iyi bilenler de 3 yıldır sebepsiz yere bekleyen soruşturma dosyasını bugün tekrar raftan indirtenlerdir. Üç yıldır açık olan dosyada toplanamayan hangi delil, 3 yıl sonra kısıtlama kararı verilerek toplanacaktır? Genel Başkanımız Meral Akşener Türkiye’nin umududur. Bu umudu kimseye örseletmeyiz. Sonuna kadar Sayın Akşener’in yanındayız” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °