Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

İki Listenin Yarıştığı Isparta İMO’da; Erdem Demiralay Dönemi

İki Listenin Yarıştığı Isparta İMO’da; Erdem Demiralay Dönemi

ISPARTA 10.05.2024 17:52:00 0
İki Listenin Yarıştığı Isparta İMO’da;  Erdem  Demiralay  Dönemi

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Kurulunun bugün yapılan seçimlerinde Erdem Demiralay ve Tuncay Güler’in listeleri yarıştı. Yapılan seçimler neticesinde kırmızı liste ile seçimlere giren Erdem Demiralay 139 oy alarak bu göreve seçildi. Beyaz liste ile seçimlere giren diğer aday Tuncay Güler ise 102 oy aldı. 

ISPARTA İMO’DA

YÖNETİM DEĞİŞTİ 

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Kurulunda Başkan da yönetim de değişti. Yaklaşık 730 üyesi bulunan Isparta İMO’da üyeler, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçmek için sandık başına gitti. 

6 YIL HİZMET ETTİLER…

Bilindiği gibi; 6 yıldır bu görevi yürüten deneyimli ve sevilen inşaat mühendisi Şeref Korkmaz ve yönetimi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 10 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde tekrar aday olmayacaklarını açıklamışlardı.

DEMİRALAY: 139

GÜLER: 102

Bugün saat 12.00 – 16.00 saatleri arasında İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliğinin bulunduğu eski Hastane Caddesi üzerindeki oda binasında yapılan seçimlerde odaya kayıtlı 243 üye oy kullandı. Yapılan seçimler neticesinde kırmızı liste ile seçimlere giren Erdem Demiralay 139 oy alarak bu göreve seçildi. Beyaz liste ile seçimlere giren diğer aday Tuncay Güler ise 102 oyda kaldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. 

İŞTE ERDEM DEMİRALAY’IN LİSTESİ 

İki liste ile gidilen seçimlerde İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Kurulu şu isimlerden oluştu: 

Asil: 

Erdem DEMİRALAY 

Ahmet Alp CANLI 

Serhat ÖZTAŞ

Ahmet BİLGİÇ

Umur ZEYBEK

Yedek: 

Engin AYDEMİR 

Hamide TEKELİ

Nilüfer Tongal ÇETİNTAŞ 

Mehmet Mahsum KARTAL

Lebide Sultan ÜNAL 


Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °