Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İki Çetin Cevizden Biri Kırılacak Ve Yazık Olacak

İki Çetin Cevizden Biri Kırılacak Ve Yazık Olacak

SPOR 22.04.2022 16:20:00 0
İki Çetin Cevizden Biri 
Kırılacak Ve Yazık Olacak
ISPARTA’mız, Cuma gecesi futbolda müthiş bir derbi maç yaşayacak ve iki çetin ceviz önümüzdeki sezon ( yani 13. Bal ligi sezonunda) ilimizi temsil hakkı için kapışacaklar. Evet. Isparta 32 Emrespor ile Isparta 1. Amatör küme şampiyonu Keçiborlu Belediyespor gece maçında saat 21.00’de Atatürk stadının çim zemininde karşı karşıya gelecekler. Haydi maça. İki takımında müthiş derbiye çok iyi ve hırsla hazırlandıklarını biliyoruz.
 
Yaş ortalaması 24.5 olan Emrespor tecrübesiyle maça çok asılacak, öte yandan 100 gollü namağlup şampiyon Keçiborlu Belediyespor yılların özlemini dindirmek için sahada tüm varlığı ile mücadele edecek. İşin özeti şu ki, Mustafa Özsavlu’nun talebeleriyle, Fatih Bozbaş’ın talebeleri inanılmaz zor – kritik, özel bir maç oynayacaklar ve iyi olan kazanacak. Futbol severlere de güzel bir maç izleme imkanı doğacak.
 
Çünkü böyle derbiler her zaman olmuyor. İşin ucunda bir de yeni sezonda BAL ‘da yer almak var ya, işin zor ve güzel tarafı bu… Diğer bir zorlu tarafı da hakemler. Hakikaten işleri çok zor. Kim yönetecekse Allah kolaylıklar versin. Bizler, bu maça Isparta’da taraflı-tarafsız, herkesin bayraklarıyla, flamalarıyla gelmesini bekliyoruz. İşinizi gücünüzü bırakın, bu gece maçına gelin diyoruz. Çünkü böyle derbi maçları keyifle izlemek sık sık nasip olmuyor kardeş… Isparta derbisi bu. Az - uz iş değil bu.
 
Centilmence ve fair-play çerçevesinde bir maç diliyoruz, her iki takıma. Ve her iki takımın seyircisine. Tek üzüntü kaynağımız şu ki, kaybeden takımın bir sezonluk emeklerine yazık olacak. Öyle bir imkan olsa da, iki takımımızda bal’da mücadele etse vallahi çok güzel olacak amma (mümkün değil diyorlar. ) Yani iki çetin cevizden biri ya 90, ya 120 dakika, ya da penaltılarla sevinecek, kaybeden ise çok çok üzülecek. Yapacak bir şey yok… Futbolun meyvesi goldür. Bol gollü ve zevkli bir maç temenni ediyoruz. İki güzide takımımıza da başarılar. Futbolun güzelliklerini yaşatın ve yaşayın diyoruz. Haydi… Bahtınız açık olsun, futbol şansınız sizinle olsun. Hak eden kazansın.
Saygılarımızla.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °