Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İki arada Bir derede Kaldık!

İki arada Bir derede Kaldık!

ISPARTA 28.08.2019 14:33:00 0
İki arada
Bir derede 
Kaldık!
Deregümü Köyüne ev yapan Ortapedik Engelli Ferdi Aytekin, gerekli izinler için İl Özel İdaresi ile Belediye arasında mekik dokuduğunu belirterek; “Kurumlar topu birbirine atıyor. Biz izni nereden alacağız” diye sordu.
 
AYTEKİN; “KURUMLARARASI
İLETİŞİMSİZLİK VAR”
Isparta Belediye Başkanlığı tarafından dün aat 21.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün’ün başkanlık ettiği, Isparta’daki tüm engelli dernek, vakıf ve benzeri Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Ortopedik Engelli Ferdi Aytekin, kurumlar arası iletişimsizlikten yakındı.
“SORUNUMUZU
HANGİ KURUM ÇÖZECEK?”
Aytekin konuşmasında; “Ben Deregümü köyüne ev yaptım. Ancak, gerek izin konusunda gerek elektrik ve su aboneliği konusunda çok uğraşlar verdim ve halen daha vermekteyim. Bu konuda valiliğe gittim Valilik Köylere İl Özel İdaresi bakıyor diyerek beni oraya yönlendirdi. İl Özel İdaresine gittim orası da ‘Sizin köy Isparta’ya çok yakın ve belediye mücavir alanı içinde onun için sizin oraya Isparta Belediyesi bakıyor’ dediler. Belediye’ye geldim burada da ‘Orası köy İl Özel İdaresi bakıyor’ dediler. Bu konuda her iki kuruma da yazı yazdım ve şahsıma resmi yazılar geldi. Ancak, halen daha sorun çözülmedi. Peki biz sorumuzu nasıl ve hangi kurumdan çözeceğiz?” dedi.
 
 

Anahtar Kelimeler: deredekaldık aradabir
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °