Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İHL Mezunları Isparta'da Buluştu: Hasret giderdiler

İHL Mezunları Isparta'da Buluştu: Hasret giderdiler

ISPARTA 2.07.2019 06:59:00 0
İHL Mezunları Isparta
HABER: Yunus ÖZLER
1951 yılında açılan Isparta İmam – Hatip Lisesi 1951 – 2019 yılları arasındaki Mensupları ile Isparta’da buluştu. Dernek Başkanı Mustafa Büber; “Mezun arkadaşlarımızı bir araya getirmek bizim için büyük bir gurur vesilesidir” dedi.
 
Isparta İmam – Hatip Lisesinde 1951 – 2019 yılları arasında öğrenim gören veya mezun öğrencilerle, yine aynı yıllar arasında öğretmen ve personel olarak görev yapanlar dün Isparta’da yapılan ‘Kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirme’ toplantısında bir araya geldiler. Programa, Isparta içinden ve dışından yaklaşık 500 kişinin katılımı ile gerçekleşti.
BAŞKAN BÜBER; “OKULUMUZ 58 YILDIR EĞİTİMİNE DEVAME DİYOR”
Dün saat 10.00 ila 17.00 arasında Gökçay’da bulunan İsperlos Düğün Salonunda gerçekleştirilen programda saat 12.30 – 15.00 arası ise misafirlere Isparta’ya özgü Helva – Kabune ikramında bulunuldu. İmam – Hatip Muhammet Akçil’in okuduğu Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Isparta İmam – Hatip Mezunları Derneği Başkanı Mustafa Büber yaptı. Başkan Büber konuşmasında; “Okulumuz 58 yıl önce eğitim – öğretime başlamış olup,
yarım asrı aşan bir süredir ülkeye hizmet vermektedir. Bende binlerce mezun arkadaşım gibi İmam – Hatip Lisesi mezunu olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte büyük katılımlı bir organizasyon yapmayı planladık ve bu doğrultuda okulumuzun kuruluşundan günümüze kadar okulumuzdan mezun olan tüm arkadaşlarımızı, okulumuzda görev yapmış öğretmen ve personelimizi bir araya getirmeyi düşündük. Bu doğrultuda; söz bu programı gerçekleştiriyoruz. Bu program için Isparta içinden ve dışından kısacası ülkemizin dört bir yanından gelen siz değerli mezun kardeşlerimize katılımlarını dolayı teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun diyorum” dedi.
ISPARTA İMAM – HATİP MEZUNLARI
DOLU DOLU BİR GÜN GEÇİRDİLER
Programda daha sonra, yurdun çeşitli yerlerinde görev yapmakta olan mezunlar birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından program içerisinde yer alan ‘Kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirme’ toplantısı yapıldı. İlahi Grubu tarafından Türk Tasavvuf Musikisi ilahileri sunuldu.
 
 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °