Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

İHH ve Memur – Sen Teşkilatları Depremzedeler İçin; El Ele Verdi

İHH ve Memur – Sen Teşkilatları Depremzedeler İçin; El Ele Verdi

ISPARTA 4.03.2023 22:24:00 0
İHH ve Memur – Sen Teşkilatları Depremzedeler İçin;  El Ele Verdi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği ve Isparta Memur – Sen ülkemizin yaşadığı ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenen vatandaşlara başta hijyenik malzemeler olmak üzere çeşitli ürünlerden oluşan yardım kolileri gönderdi. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem birçok acıyı da beraberinde getirdi. Depremin ardından bölgeye sevk edilen Memur – Sen ve İHH Arama Kurtarma Ekiplerinin ardından Isparta’da iki kuruluşun yöneticileri sahaya çıkarak yardım kampanyası başlattı.

Yaşanan felaketin ardından yaraları sarmak için harekete geçen İHH ve Memur – Sen; bölgede yaşanan acıyı hafifletmek, felaketten etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla başlatılan bağış kampanyasında toplanan yardımlar bugün kolilere konularak deprem bölgesine gönderildi. 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Isparta Memur – Sen Başkanı Selami Kılınç, depremzede vatandaşların her türlü ihtiyaçları için yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °