Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil’den Kampanyaya Katılma Daveti; İyilik Soğuk Geçirmez

İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil’den Kampanyaya Katılma Daveti; İyilik Soğuk Geçirmez

ISPARTA 21.12.2022 17:28:00 0
İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil’den Kampanyaya Katılma Daveti;  İyilik  Soğuk  Geçirmez

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Genel Merkez tarafından bu yıl Suriye’deki yardıma muhtaç vatandaşlar için ‘İyilik Soğuk Geçirmez’ Sloganıyla başlatılan Un Yardımı Kampanyasına tüm Isparta halkını davet ettiklerini belirterek; “Bir çuval un bedeli 500 TL olup, hayırsever vatandaşlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi. 

Dünyada bugüne kadar milyonlarca kişiye yardım ulaştıran İHH, şimdi de ‘İyilik Soğuk Geçirmez’ diyerek zor şartlarda kışı geçirmek zorunda kalan insanlar için bir yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Isparta’dan önümüzdeki ay bir TIR Un Yardımı gönderilecek. 

İHH, HER YIL OLDUĞU GİBİ

BU YIL DA HAREKETE GEÇTİ

Başta Suriye olmak üzere dünyanın birçok Müslüman ülkesinde savaş ve benzeri nedenlerden dolayı yüz binlerce insan yardıma muhtaç halde hayatına devam ediyor. Kışın gelmesiyle kamplarda hayat koşulları gittikçe zorlaşıyor. Suriye’de kışın zor şartlarında aç kalan, karınlarını doyurmak isteyen insanlar için İHH İnsani Yardım Vakfı Un Kampanyası başlatılması için bu yıl da harekete geçti.

AKÇİL; “İYİLİK SOĞUK GEÇİRMEZ”

Vakfın Genel Merkez düzeyinde şimdi de ‘İyilik Soğuk Geçirmez’ diyerek zor şartlarda kışı geçirmek zorunda kalan insanlar için bir yardım kampanyası başlatıldığını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, tüm Isparta halkını kampanyaya katılmaya katılma çağrısı yaptı. Başkan Akçil, açıklamasında; “Gönül coğrafyalarımızda yaşanan kan ve gözyaşı dinmiyor. Suriye’de, Filistin’de, Yemen’de, Libya’da, Afganistan’da, Irak’ta, Somali’de, Mısır’da, Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Arakan’da, Gazze’de ve Kudüs’te yaşanan acılar hâlâ vicdanları yaralıyor. İHH olarak bugüne kadar milletimizin destekleriyle milyonlarca kişiye yardım ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz. Geçen sene “Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık” diyerek yola çıkmıştık bu sene de ‘İyilik Soğuk Geçirmez’diyerek kışın zor şartlarında çadırlarda kalan mazlumlar için bir yardım kampanyası başlatıldı.

“KİMSE AÇ,

AÇIKTA KALMASIN”

Tüm halkımızdan, kurumlarımızdan ve hayırsever insanlarımızdan beklentimiz başlattığımız bu kampanyaya destek olmalarıdır. Un kampanyası ile evler ekmeksiz kalmasın. Bugün buradan ülkemizin ve dünyanın her yerindeki tüm mazlumların yanında olduğumuzu, onları asla yalnız bırakmayacağımızı ve onlara umut olacağımızı herkese yeniden haykırıyoruz.

“ENSAR OLMAK

HERKESE NASİP OLMAZ”

Öncelikle bu kampanyada bugüne kadar bizi yalnız bırakmadığı için tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Mazlumların yanında olmak herkese nasip olmuyor. Dünyada herkes bir gün mülteci ya da muhacir olabilir. Ama Allah herkese ensar olmayı nasip etmez. Sizler bunu gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte olunca çok güzel işler yapabiliyoruz” dedi.

KAMPANYA’YA NASIL

KATILACAKSINIZ?

İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın söz konusu Yardım Kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, ayni ve nakdi yardımlarını İHH Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi 1602 Sokak (Halkbank Yanı Kahramanlar Apartmanı) Kat: 2 No:4 adresine bizzat ulaştırabilecekleri gibi, nakdi yardımlarını Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Kuveyt Türk Katılım Bankası Isparta Şubesindeki İBAN No. TR7700 2050 0009 1230 1890 001 nolu hesabına yatırabilirler. Banka’ya yatırılacak olan bağışlarda ise; Isparta İHH hesabına kurban bağış bedelini hesaba yatırırken açıklama kısmına ad - soyadı, telefon numarası, ülke adı ve kampanyanın adını yazmayı unutmayınız. Desteklerinizi ve dualarınızı bekleriz. Ayrıca kampanyanın detayları için de yukarıda belirttiğim Isparta İHH dernek binamıza şahsen başvurabilir ya da (0246) 202 2 204 nolu telefondan da bilgi alabilirler” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °