Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

İHH Yurtiçi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher; Önceliğimiz Yetimlerimiz

İHH Yurtiçi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher; Önceliğimiz Yetimlerimiz

ISPARTA 26.03.2022 09:56:00 0

İHH Yurtiçi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher; 
Önceliğimiz
Yetimlerimiz
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkez Yurtiçi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher, İHH’nın kuruluşunun temel amaçlarından birinin de yetimlere sahip çıkmak olduğunu belirterek; “Yetimlerimiz önceliğimizdir” dedi.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği gerek yerli vatandaşlara gerekse mültecileri yardım çalışmalarını sürdürürken, yetimleri de ihmal etmiyor. Temsilcilik, bu konuda Isparta’daki yerli ve yabancı yetimlere her türlü desteği ortaya koyuyor.

YETİMLERİN SORUNLARI
MASAYA YATIRILDI
Bu doğrultuda; İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkez Yurtiçi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher ve İHH 4. Bölge Yetim Birimi Başkanı İclal Çınar Bayramoğlu dün İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğini ziyaret ettiler. Saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyarete İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Ana Kademe Yönetim Kurulu, Isparta İHH Yetim Birimi Sorumlusu Baki Yazan ile Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Kadın Kolları Yetim Birimi üyeleri katıldı. Yaklaşık üç saat süren toplantıda yetimlerin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
CEVHER; “ÖNCELİKLERİMİZİN
BAŞINDA YETİM GELİYOR”
Toplantıda bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkez Yurtiçi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher, İHH’nın kuruluşunun temel amaçlarından birinin de yetimlere sahip çıkmak olduğunu belirterek; “İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimleri, çalışmaları ve projeleri değerlendirmek için bugün Isparta Temsilciliğimizi ziyaret etmekteyiz. Yetim bizim önceliklerimizin başında gelir. İHH olarak 53 ülkede sürekli 140 ülkede de dönemsel yetim çocuk ve ailelerine destek sağlıyoruz. Hayırseverler her türlü iç ve dış engele, soruna rağmen desteğini esirgemiyor, bizlere güveniyor. Bizler de işimizi kuşatıcı, şeffaf, hesap verebilir ve takip edilebilir bir şekilde devam ettiriyoruz.
“HENÜZ ULAŞAMADIĞIMIZ
YETİMLERİMİZE DE ULAŞALIM”
Bizim sizden ricamız, Isparta’daki yetim kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Ayrıca, bu zamana kadar ulaşamadığımız yetimlerimiz varsa onların da bir an önce tespit edilerek onlara da kucak açılmasıdır. Bu konuda sizlere güvenimiz tamdır” dedi.
AKÇİL; “YETİMLERİN
BİZDEKİ YERİ AYRIDIR”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil de ziyarette yaptığı konuşmada, Cevher ve Bayramoğlu’nun Isparta’ya yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle şehrimize hoşgeldiniz. Bizler Isparta İHH olarak, gerek yardıma muhtaç yerli vatandaşlarımıza gerekse mültecilere yardım çalışmalarımızı sürdürürken, yetimleri de ihmal etmiyoruz. Yetim Birimimiz vasıtasıyla onlara da ulaşarak her türlü ihtiyaçlarını gidermek için gayret gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı şevk ve azimle sürecektir. Genel Merkezimizin bu konudaki plan ve projelerini sizlerden alarak bu konudaki çalışmalarımızı daha da çeşitlendirerek devam ettireceğiz. Ben, ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, işi çalışmalar diliyorum” dedi.
YETİMLER EVLERİNDE
ZİYARET EDİLDİ
Toplantıda daha sonra Yetim Birimlerinin çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Isparta İHH Yetim sorumluları, yetimlere yönelik yaptıkları çalışmaları tek tek sundular. Toplantının ardından ise Yetimler bizzat evlerinde ziyaret edildi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °