Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İHH Isparta Temsilciliğinden; Başsağlığı Mesajı

İHH Isparta Temsilciliğinden; Başsağlığı Mesajı

ISPARTA 27.05.2022 14:59:00 0
İHH Isparta Temsilciliğinden; 
Başsağlığı
Mesajı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Osman Akçil, Genel Merkez Afet Yönetiminden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Emre Yerli’nin geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirterek; “Emre kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.
 
EMRE YERLİ VEFAT ETTİ
İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın Afet Yönetiminden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Emre Yerli, eğitim için gittiği Lübnan'da kalp krizi geçirerek vefat ettiği öğrenildi.
İHH’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
İHH’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Vakfımızın Afet Yönetiminden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yerli, arama kurtarma eğitimi görevi için gittiği Lübnan'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.  Merhuma Allah'tan rahmet, başta yakınlarına ve tüm vakıf camiamıza sabr-ı cemil niyaz ederiz” denildi.
AKÇİL; “ALLAH RAHMET EYLESİN,
MEKANI CENNET OLSUN”
Bu konuda bir başsağlığı mesajı da İnsani Yardım Vakfı (İHH) Osman Akçil’den geldi. Akçil, konu ile ilgili olarak yayınladığı mesajında; “Vakfımızın Genel Merkez Afet Yönetiminden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Emre Yerli’nin Yerli kardeşimizin eğitim için gittiği Lübnan'da kalp krizi geçirerek vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Emre kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °