Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İHH’dan Filistin’de Zulüm Altındaki Müslüman Kardeşlerimiz İçin; Gazze için Acil Yardım Kampanyası

İHH’dan Filistin’de Zulüm Altındaki Müslüman Kardeşlerimiz İçin; Gazze için Acil Yardım Kampanyası

ISPARTA 17.05.2021 14:54:00 0
İHH’dan Filistin’de Zulüm Altındaki Müslüman Kardeşlerimiz İçin;  
Gazze için 
Acil Yardım 
Kampanyası
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, terörist İsrail devleti tarafından zulüm ve bombardıman altındaki Filistin halkı için Vakıf Genel Merkezi tarafından ‘Gazze'de yıkılan evlerin tadilat ve tamirat projesi’ ve ‘Gazze aş evi projesi’ olmak üzere iki ayrı konuda yardım kampanyası başlatıldığını belirterek; “Tüm Isparta halkını Gazze’ye el uzatmaya davet ediyorum” dedi.

Terörist İsrail Devletinin geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı olmasına rağmen başlattığı Mescid – i Aksa saldırıları ve Gazze Bombardımanları Bayramda olduğu gibi şuanda da devam ediyor.
AKÇİL; “TERÖRİST DEVLETE
KİM DUR DİYECEK?”
İsrail’in bir ‘Terör Devleti’ olduğunu ve yıllardır yaptığı saldırılara dünya ülkelerinin seyirci kaldığını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu terör devletinin yaptığı zulmün sona erdirilmesi konusunda Türkiye’den başka hiçbir devlet kılını bile kıpırdatmamaktadır. Artık, Müslümanların bir araya gelmesi ve topyekün bu zalimlere karşı hareket etmesi zamanı gelmiştir.
“İHH YARDIM KAMPANYASI
İÇİN HAREKETE GEÇTİ”
Gece – Gündüz demeden İsrail tarafından bombalanan Gazze şehrinde bugüne kadar binlerce yaralı, yüzlerce şehit verilmiştir. Binlerce Müslüman kardeşimizin evi de yıkılarak yerle bir edilmiştir. İşte bu noktada İnsani Yardım Vakfımız (İHH) Genel Merkez düzeyinde bir yardım kampanyası başlatmış bulunmaktadır.
“HAYDİ GAZZE İÇİN YARDIMA”
Gazze ile alakalı genel yardım kampanyası çerçevesinde;  
1. Gazze'de yıkılan evlerin tadilat ve tamirat projesi; 1 ev bedeli 25.000 €
2. Gazze aş evi projesi; 1 günlük bedeli Bin kişi / 3.000 €
Talep edilmektedir. Ben, tüm Isparta halkını bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum” dedi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °