Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İHH Bölge Toplantısı Antalya’da yapıldı; Gönüllülere Hizmetiçi Eğitim Programı

İHH Bölge Toplantısı Antalya’da yapıldı; Gönüllülere Hizmetiçi Eğitim Programı

ISPARTA 16.03.2020 09:44:00 0
İHH Bölge Toplantısı Antalya’da yapıldı; 
Gönüllülere
Hizmetiçi
Eğitim 
Programı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bölge Hizmetiçi Eğitim Programı, Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar İl Temsilciliklerinin katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi.

 
İHH Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Antalya Şubesi’nin ev sahipliğinde Şube Merkezinin bulunduğu Kepez ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Hizmetiçi Eğitim Programına; Genel Merkez Yöneticilerinin yanı sıra İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve yönetim kurulu, Burdur Temsilcisi Hüseyin Büyükkeleş ve yönetim kurulu, İHH Afyon Temsilcisi Ahmet Ertürk ve yönetim kurulu, Dört ilin İHH Kadın Kolları ve Genç İHH Başkanları katıldı.

YILDIRIM; “SİZLERİ ANTALYA’DA
AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUM”
Saat 10.00’da Kur’anı Kerim Tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım yaptı. Yıldırım konuşmasında; “Öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum. Vakfımızın şehrimizin yanı sıra Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar Yöneticilerimizi Antalya’da konuk etmekten duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Evet, bugün burada Vakfımızın Bölge Hizmet İçi Eğitim Programımızı yapıyoruz. Programımız bir günlük olup, akşamüzeri sona erecektir. Ben, siz değerli konuklarımıza bir kez daha hoşgeldiniz diyor ve hizmetiçi eğitim programımızın hayırlara vesile olmasını Cenab – ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
KAFALI; “BU HİZMET
VİCDANİ VE İSLAMİDİR”
İHH Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım’ın takdim konuşmasının ardından programda ilk derse geçildi ve ilk ders İHH Genel Merkez Yöneticisi ve Eğitimci Veysel Kafalı tarafından verildi. ‘İnsani Yardımdan, İslami Sorumluluğa’ konulu dersinde Kafalı, bu tür hizmetlerin insani ve vicdani bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, bunları da Allah için, İslam için yapılması gerektiğine dikkat çekti.

DEDE, İHH’NIN ÇALIŞMA
PRENSİPLERİNİ ANLATTI
Daha sonra kürsüye İHH Mütevelli Heyeti Üyesi Yavuz Dede geldi. Dede de programında ‘İHH çalışma prensipleri’, ‘İHH çalışma alanları ve faaliyetleri’ konularında açıklamalarda bulundu.
KAFALI “ÖNÜMÜZE ÇIKAN
TUZAKLARA DİKKAT EDELİM”
İHH Bölge Hizmetiçi Eğitim Programında, namaz ve öğle yemeğinin ardından ikinci bölüme geçildi. Bu bölümde ise kürsüye yine İHH Genel Merkez Yöneticisi ve Eğitimci Veysel Kafalı geldi. Kafalı bu dersinde ise ‘Yolumuzdaki tuzaklar’ konusunda önemli bilgiler verdi.
Programın son bölümünde ise tanışma gerçekleştirildi ve program bu etkinlikle sona erdi.
KATILIMCILARDAN
ANTALYA İHH’YA TEŞEKKÜR
Programın sonunda gerçekleştirilen vedalaşmada ise, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar İl Temsilcilikleri hizmetiçi eğitim programına ev sahipliği yapmasından ve konukseverliğinden dolayı İnsani Yardım Vakfı (İHH) Antalya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve onun nezdinden tüm İHH Antalya Şube Yöneticilerine teşekkürlerini sundular.

 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °