Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

IEOB Başkanı Ahmet Tural; Kongreler Oldukça Olgun Ortamda Geçti

IEOB Başkanı Ahmet Tural; Kongreler Oldukça Olgun Ortamda Geçti

ISPARTA 20.03.2022 10:21:00 0
IEOB Başkanı Ahmet Tural; 
Kongreler 
Oldukça Olgun 
Ortamda Geçti
Isparta Esnaf ve Sanatlarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Lokantacılar Odasının kongresi ile birlikte Isparta Merkezdeki 12 Esnaf Odasının kongrelerinin tamamlandığını belirterek; “Tüm kongreler olaysız ve oldukça olgun ortamda geçti. Esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde IYAŞpark Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Pastacılar Odasının kongresine katılarak kongrenin Divan Başkanlığını yapan Isparta Esnaf ve Sanatlarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, burada yaptığı konuşmada, söz konusu kongre ile Isparta Merkezdeki tüm oda kongrelerinin sona erdiğini söyledi.
BAŞKAN TURAL; “ODA BAŞKANLARI
VE YÖNETİMLERİNİ KUTLUYORUM”
Başkan Tural, konuşmasında; “Bugün burada yapmış olduğumuz Lokantacılar Odamızın kongresi ile ilimiz merkezinde bulunan 12 odanın tamamının kongresini tamamlamış oluyoruz. Bu kongrelerimizde hiçbir olumsuz bir durum ve olay yaşanmamış olup, kongrelerimiz son derece olumlu bir havada sonuçlanmıştır. Bundan dolayı ben tüm esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Göreve seçilen oda başkanları ve yönetimlerini kutluyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °