Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İdlib’te şehit olan askerlerimiz için; Ak Parti’nin O ilçelerin Kongreleri Ertelendi

İdlib’te şehit olan askerlerimiz için; Ak Parti’nin O ilçelerin Kongreleri Ertelendi

SİYASET 28.02.2020 17:20:00 0

İdlib’te şehit olan askerlerimiz için; 
Ak Parti’nin 
O ilçelerin
Kongreleri 
Ertelendi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İdlib saldırısı dolayısıyla yarın ve pazar günü 108 ilçede gerçekleştirilecek olağan kongrelerin ertelendiğini bildirdi. Bu doğrultuda, yarın yapılacak olan Sütçüler, Pazar günü yapılacak olan Keçiborlu kongreleri ileri bir tarihe ertelendi.
 
AK PARTİ’NİN 108 İLÇEDEKİ OLAĞAN KONGRELERİ ERTELENDİ
Kandemir, yaptığı yazılı açıklamada, sınır güvenliğini doğrudan tehdit eden unsurlarla mücadele etmek, rejim eliyle gerçekleştirilmek istenen etnik temizliği önlemek, büyük bir insani trajedinin önüne geçmek için İdlib'de bulunan kahraman askerlere yapılan alçak saldırıyı lanetlediğini ifade etti.  Şehadete ulaşan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kandemir, devletin rejim güçlerine misliyle mukabelede bulunduğunu, askerin kanını yerde bırakmadığını belirtti.
Kandemir, rejimin bu saldırganlığının cezasız kalmayacağını, zalimlerin büyük bir bedel ödeyeceklerini vurgulayarak "Bu menfur saldırı dolayısıyla bugün, yarın ve pazar günü 108 ilçemizde gerçekleştirilecek olağan kongrelerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadelerini kullandı.
SÜTÇÜLER VE KEÇİBORLU
KONGRELERİ ERTELENDİ
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in açıkladığı yarın ve pazar günü kongresi yapılması planan 108 ilçe arasında Isparta’dan Sütçüler ve Keçiborlu Kongreleri de yer alıyordu.
Bilindiği gibi, seçim sürecindeki Ak Parti’de geçen hafta yapılan Atabey kongresinin ardından 29 Şubat 2020 Cumartesi günü yani yarın Sütçüler ilçesinin, 1 Mart 20202 Pazar günü ise Keçiborlu ilçesinin kongresi yapılacaktı. Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’in son dakika açıklamasıyla bu iki kongre de ileri bir tarihe ertelenmiş oldu.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °