Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Hüseyin Karaca’ya Güvenoyu

Hüseyin Karaca’ya Güvenoyu

ISPARTA 16.05.2022 07:00:00 0
Hüseyin 
Karaca’ya
Güvenoyu
Haber: Yunus ÖZLER
Isparta Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının (ISMMMO) 24. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimler neticesinde mevcut Başkan Hüseyin Karaca, kullanılan oyların çoğunluğunu alarak tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Isparta Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 2 gün süren Genel Kurul toplantısı dün yapıla seçimlerle sona erdi. 14 Mayıs Cumartesi günü başlayan kongrenin ilk gününde faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, Gelir – Gider Cetvelleri ve Tahmini Bütçe gibi mali konular görüşülerek genel kurulun onayına sunuldu ve kabul edildi. Kongrenin ikinci gününde ise seçimler vardı.
KONGRE İKİ GÜN SÜRDÜ
Kongrenin birinci günü Iyaşpark Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye; İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hüseyin Karagöz, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri ile Oda üyeleri katıldı.

BAŞKAN KARACA; “BİRÇOK
SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”
Genel Kurul toplantısının ilk gününde, ISMMM Odası Başkanı Hüseyin Karaca, Muhasebeciler olarak yaşadıkları zorlukları anlatarak, bu sorunların çözümü için yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

KARACA GÜVEN TAZELEDİ
Kongrenin ikinci gününde ise seçimler gerçekleştirildi. Belediye İşhanı 4. Katındaki ISMMMO hizmet binasında yapılan seçimlerde mevcut Başkan Hüseyin Karaca ile Nihat Aybey’in listeleri yarıştı ve mevcut Başkan Hüseyin Karaca kullanılan oyların çoğunluğunu alarak tekrar seçilerek güven tazeledi.
Olağan Genel Kurul toplantısı, ISMMMO’ya yeniden başkan seçilen Hüseyin Karaca’nın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler: h?seyinkaracayag?venoyu
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °