Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Hükümet kararlılıkla devam ederse PKK’yı da temizler

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, siyasi hükümetin devletin bütün hücretlerine sızmış teröristleri 1-2 haftada etkisiz hale getirilebildiğine dikkat çekerek, “Kararlılıkla devam ederse PKK’lı teröristleri de çok kısa sürede temizlerle

SİYASET 16.08.2016 06:29:00 0
Hükümet kararlılıkla devam ederse PKK’yı da temizler
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) ile mücadele eden hükümeti şuanda önemli bir sınavın daha beklediğini ifade ederek, “O da şudur; terörle mücadelede de aynı kararlıkta da devam edilmesi gerekir. Devletin bütün hücrelerine sızmış teröristleri bile çok değil, 1-2 haftada çözen ve bunları etkisiz hale getiren Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bunun arkasındaki siyasi hükümet, kararlılıkla devam ederse PKK’lı teröristleri de çok kısa sürede temizlerler. Ama aynı FETÖ teröristlerinin ve bu paralel yapı içerisinde bulunan kripto ekiplerine yapıldığı gibi de öncelikle bunların kim olduğu, samimi olanların ayrıldığı, devlete karşı olan kim varsa, bunları destekleyen kim varsa demek ki tespit edildiği zaman buradaki PKK terör örgütünün de kısa sürede bitirileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
OHAL KAPSAMINDA HERKESİ ARKASINA ALARAK PKK İLE DE MÜCADELE EDİLMELİDİR
Öte yandan geçtiğimiz hafta Isparta’nın 2 gencecik şehidini uğurladığını hatırlatan Yalçın, “İlimizde de ateşler arka arkaya düşmeye başlamıştır. Hepimiz dua da etsek acılarını paylaşmaya çalışsak bile bir yere kadardır. O aileler genç yaşta evlatlarını kaybetmenin acısını uzun yıllar yaşayacaklardır. Tarihi bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun yerine getirilmesi noktasında aynı FETÖ’ye yapıldığı gibi PKK terör örgütüne de OHAL kapsamında devletin bütün gücünü herkesi arkasına alarak kullanması gerekir. Artık Türkiye’nin terörle sıkıntı duyduğu bir ülke halinden çıkarılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °