Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Hudeybiye Turizm’in ilk Hac kafilesi yola çıkıyor

Hudeybiye Turizm’in ilk Hac kafilesi yola çıkıyor

ISPARTA 3.07.2019 13:29:00 0
Hudeybiye Turizm’in 
ilk Hac kafilesi yola çıkıyor
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta’dan ilk hacı kafilesi 4 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da yola çıkıyor. Saat 15.30’da Terminal Camiinde uğurlama töreni düzenlenecek.
 
Söz konusu törenle dualarla uğurlanacak ilk hac kafilesine sektörün tanınmış firmalarından Hudeybiye Tur temsilcisi Mehmet Yüceer başkanlık edecek.
107 HACI ADAYI KUTSAL
TOPRAKLARA GİDECEK
Isparta 2019 yılının ilk hacı kafilesini yarın kutsal topraklara uğurlayacak. Saat 16.00’da dualarla uğurlanacak ilk hac kafilesinde, Hudeybiye Tur ile hacca gitmeyi tercih eden 107 hacı adayı da yer alıyor. 31 yıl Diyanet İşler Başkanlığı bünyesinde 4 yıldır se özel sektörde hac kafilelerine öncülük eden emekli imam – Hatip Mehmet Yüceer, kafilenin hac ibadetini tamamladıktan sonra yurda döneceğini söyledi.
YÜCEER; “DİYANETTEKİ TECRÜBEMİ VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN KULLANMAYA DEVAM EDİYORUM”
Isparta’da hac ve umre hizmetinde tercih edilen, 31 yıl Diyanet İşler Başkanlığı bünyesinde hac ve umre kafilelerine öncülük eden Mehmet Yüceer, dört yıldır ise Hudeybiye Tur temsilcisi olarak Isparta’dan hac ve umreye gidecek vatandaşlara rehberlik ediyor Yüceer 2019 yılının ilk hac kafilesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Sektördeki çalışmalarına devlet görevlisi olarak başladığını söyleyen Yüceer; “Yaklaşık 10 sene Balıkesir’den, çeşitli tur firmalarında diyanetin temsilcisi olarak hacı ve umreci götürüp getirdim. Ardından Avrupa’da görev yaptım. Almanya’da yine 4 sene hacı kafilelerinde din görevlisi olarak çalıştım. Allah ve resulünün yolunda hizmet vermeyi bir şeref olarak gördük. Hac ibadetinde insanlarımızla birlikte ibadet etmek ve onlara rehberlik etmek bizim için çok büyük bir vazife oldu. Yaklaşık 41 sefer hac hizmetlerinde görev aldım. Bu süreçte Diyanet İşler Başkanlığı tarafından takdir belgeler ödüllendirildim” dedi.
“HERKESİ TÖRENİMİZE BEKLİYORUM”
Mehmet Yüceer, tüm hacı adaylarını ve yakınlarını yarın saat 15.30’da Terminal camiinde başlayacak olan hac uğurlama törenine beklediğini sözlerine ekledi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °