Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Hizmetleri anlatmak benim asli görevim

İl Genel Meclisi Başkanı Bolat'dan MHP grup sözcüsü Araz'a yanıt...

SİYASET 1.04.2016 06:22:00 0
Hizmetleri anlatmak benim asli görevim
İl Genel Meclisi’nde yeni başkanlık seçimi 4 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Seçimde şuana kadar adaylığını açıklayan 2 kişi yarışacak. MHP grubu Cengiz Kocabaş’ı aday gösterirken, AK Parti ise mevcut Başkan Ali Bolat ile yola devam etme kararı aldı. Önceki gün grubunun adayını açıklayan MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz, ilk yapılan seçimde aday göstermediklerini belirterek, Bolat’ın taraflı yönetiminden dolayı bu seçimde aday gösterme ihtiyacı hissettiklerini bildirmişti.
SEÇİMDE ADAY TEKLİF ETMİŞLERDİ
Araz’ın bu açıklamalarına İl Genel Meclisi Başkanı Bolat karşılık verdi. Bolat şunları söyledi: “Kerem Beyin 2 yıl önce yapılan seçimi hatırlamaması çok da normal bir durum. 14 Nisan 2014 tarihinde yapılan ilk meclis oturumunda AK Parti grubu sözcüsü Yaşar Nail Akgül bey merkez ilçe üyesi Ali Bolat’ı teklif etmiş, MHP grubu adına sözcü Kerem bey Yalvaç İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bozbey’i meclis başkanlığına teklif etmiştir. Yapılan seçimde Ali Bolat 20, İbrahim Bozbey ise 14 oy almıştır. Dolayısıyla yapılan bu seçimi göz ardı etmeleri, bu seçimi yok saymaları bana göre abesti iştigaldir. Yapmış oldukları basın açıklaması da bunu açıkça ifade etmektedir. Yapılan seçimde şahsım 2 yıl meclis başkanı olarak görevlendirildi.
İNSANOĞLUNDA BİRAZCIK BALIK HAFIZASI VE UNUTKANLIK OLUYOR
Cengiz Kocabaş’ın adaylık açıklamalarında sonra şahsıma atıfta bulunmuşlar. İl genel meclisi başkanı tarafsız olmalı, Isparta’ya yapılan hizmetler 2002 ile 2015 yılları arasında sınırlandırılmamalı diye atıfta bulunmuşlar. En azından 2002-2015 yılları arasında yapılan bunca hizmete teşekkür etmeleri gerekirken benim tarafsızlığımı sorgulamaya çalışmaktadırlar. Ben burada AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyesi olarak görev yapmaktayım. AK Parti’ye oy veren insanların seçimiyle meclise geldim. Daha sonra meclisteki arkadaşlarımın teveccühleri doğrultusunda meclis başkanı seçildim. Dolayısıyla hükümetimizin yapmış olduğu hizmetleri insanlara tanıtmak, yapılan hizmetleri göstermek adına bilgiyi vermek durumundayım. AK Parti iktidarı tarafından nereye hizmetler yapıldığını açıklamak benim asli görevlerim arasında gelmektedir. Bunu Kerem beye hatırlatmak istiyorum. Kerem bey haliyle 2002-2015 yılları arasında yapılan hizmetleri unutacaktır. Çünkü 2 yıl önce yapılan seçimde kendisinin teklifiyle aday gösterilen İbrahim Bozbey’i aday göstermedik diye telaffuzda bulunan arkadaşlarımız o hizmetleri tabi göz ardı edecektir. İnsanoğlunda birazcık balık hafızası ve unutkanlık oluyor diye düşünüyorum. Kendisini geçmişte bulunduğu ifadeleri sorgulamaya davet ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °