Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Hırsızı Yakalamak İçin 36 Saat Kameralar İzlendi

Hırsızı Yakalamak İçin 36 Saat Kameralar İzlendi

ASAYİŞ 28.11.2023 09:05:00 0
Hırsızı Yakalamak  İçin 36 Saat  Kameralar İzlendi

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Modernevler Mahallesinde bulunan bir işyerinden 2 adet akıllı telefon ve yazar kasadan 1.500 TL nakit para hırsızlığı yapan şahsı 36 saat güvenlik kameralarını izleyerek bulup yakaladı. 

Konu ile ilgili olarak Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Isparta il merkezi Modernevler Mahallesinde bulunan bir işyerinden; 2 adet akıllı telefon ve yazar kasadan 1.500 TL nakit para hırsızlığı meydana gelmiştir.

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince yapılan 36 saatlik kamera incelemeleri sonucu, işyerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin, şapka marifetiyle yüzünü gizleyen ve güvenlik kameralarının bulunduğu noktalarda kendini kamufle eden S.E.G isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. 

Olayı gerçekleştirdikten sonra Antalya iline gittiği tespit edilen şüpheli S.E.G isimli şahsın kimlik bilgileri ve güvenlik kamera görüntüleri Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile paylaşılmış, şüpheli S.E.G nin Antalya ilinde 3 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. 

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ve Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin müşterek yapmış olduğu çalışmalar sonucu; 20 Kasım 2023 günü şüpheli S.E.G Antalya ilinde yakalanarak GÖZALTINA alınmıştır. 

21 Kasım 2023 günü Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli S.E.G isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir. Hırsızlık Suç ve suçluları ile mücadelemize kararlılıkla devam edilmektedir” denildi. 


Anahtar Kelimeler: Hırsızı Yakalamak Kameralar İzlendi
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °