Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak

Hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak

ISPARTA 10.09.2018 08:25:00 0
Hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak
Isparta Kredi ve Yurtlar Kurumu her geçen gün arttırdığı hizmet kalitesi ve kapasitesi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bu yıl ilimize gelen, üniversiteye kayıt yaptıran hiçbir öğrenciyi açıkta bırakmayacak.
Isparta Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesine yeni kattığı dört yurt ile kapasitesini 15 bin 824 çıkardı. Süleyman Demirel Üniversitesi ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ni tercih ederek, ilimize gelen hiçbir öğrenciyi açıkta bırakmayacak. Bu yıl üniversiteye başvuran yaklaşık 12 bin civarında öğrencinin tamamını barındırabilecek.
Isparta Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt yaşadığı memnuniyeti dile getirerek; “Kredi ve Yurtlar Kurumu olarak hizmet kalitemizi her geçen gün arttırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet kalitemizin yanı sıra yeni yurtlar açarak kapasitemizi arttırıyoruz. Bu yıl yaklaşık olarak Süleyman Demirel Üniversitemizi 12 bin öğrencimiz tercih etti. Biz de öğrencilerimizin tamamını bünyemizde barındırmaya talibiz. Tek bir öğrencimiz bile açıkta kalmayacak.” İfadesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °