Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Hiç merak etmeyin güzel günler gelecek

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, siyasi görüşü ne olursa olsun teröre karşı birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

SİYASET 7.04.2016 07:10:00 0
Hiç merak etmeyin güzel günler gelecek
AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan Terör Komsunda önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Yüce; Eğirdir’de görev yapan köy muhtarlarla bir araya gelerek ülkemizin birlik ve beraberliği konusunda toplumun her kesimini omuz omuza olamaya davet etti.
İTTİFAK EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
Said Yüce şunları söyledi: “Siyasi kimlik ve düşüncelerimiz ne olursa olsun mutlak suretle bir ve beraber olduğumuz, aynı şey düşündüğümüz nokta diye bakıyorum. Amerika’da, Rusya’da kısaca dünyanın her yerinde terör olayları oluyor. Orada olan bu tür olaylarda tüm medyası, muhalefet partileri, akademisyenleri omuz omuza veriyor. Bir köyde bir tane muhtar, şehirde bir tane vali, ülkede bir başbakan ve bir cumhurbaşkanı oluyor. İki tane olmuyor. Onun için bu meselelerde birlik ve beraberlik içinde yani bayrağımız, devletimiz, vatanımız bizim için mukaddes şeylerdir. Şuralı olabiliriz, buralı olabiliriz, Kürt olabilir, alevi olabilir, doğudan, güneyden, batıdan olabilir veya Isparta’nın şurasından, burasından olabilir, ittifak en büyük gücümüzdür.
HİÇBİR MUSABA GÖSTERİLMEYECEK
Hiç merak etmeyin güzel günler gelecek. Ekonomideki, ticari hayattaki durgunluk bitecek. Doğu ve Güney Doğu’daki sıkıntılar büyük ölçüde bitecek. Hiçbir musaba gösterilmeyecek. Çünkü daha önceden gösterilen musabalar devlet olmanın gereğiydi, yapıldı. Bunu istismar ettiler, kötüye kullandılar, o zaman gereği yapıldı.
İYİ TARAFI BUNLARIN YÜZLERİNİ GÖRDÜK
İran, Irak, Suriye ve Kafkaslar ile Baklanlar Bölgesinde istikrar unsuru olan ve bütün İslam dünyasının ve bölge ülkelerinin ağabeyi ve hamisi olan bir Türkiye elbette birilerini rahatsız ediyordu. Ama şöyle güzel bir şey oldu; bu meselelerde sıkıntı çektik ama bu meselelerde münafıklar ortaya çıktı. paralel güçler, PKKS, DHKP-C’si, ne kadar silahlı anarşik örgüt varsa bunlar bir araya gelip Türkiye devletinin aleyhinde işler yapıyorlar. Bunlar kabul edilebilir değil ama iyi tarafı bunların yüzlerini gördük.”
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °