Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Herkes görevini yaptı sıra ana güç ''12’nci ADAM''da

Gazeteci Levent Doğan yazıyor...

SPOR 3.09.2016 13:32:00 0
Herkes görevini yaptı sıra ana güç

Herkesin bilgisi olduğu üzere takım sporlarında en büyük güç taraftar… Isparta Davrazspor’un en büyük ihtiyaçlarından biri ana güç 12. ADAM. Yani taraftar… Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Vali Şehmus Günaydın başta olmak üzere Kent Önderleri olması gerekenin en iyisini yaptı. Şimdi görev taraftara düşüyor. Altını çizerek vurguluyoruz ki 12. Adamsız Takım olmaz. Başarı gelmez.
 
ISPARTA DAVRAZSPOR’U
ESKİ ALTIN GÜNLERİNE
DÖNDÜRECEK OLAN
GÜÇ TARAFTARDIR.  
​Sevgili sporseverler; yıllardır profesyonel lig özleminden uzak bir kent olan Isparta’da kent büyükleri, halkımızın ve sporseverlerin sesine kulak verdi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’le birlikte Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın girişimleriyle güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu. 15 Temmuz darbe girişimin ardından yaşanan sancılı sürecin ardından gecikmeli de olsa da kent büyükleri verdikleri sözü tutarak Isparta Davrazspor oluşumu için her türlü desteği veriyor.
​Protokolün bu çabasının ardından Bülent Sarıgül Başkanlığı’ndaki yönetimde üzerine düşeni yaparak kadro oluşturuldu.​
KENT BÜYÜKLERİ SÖZÜNDE 
DURDU, ŞİMDİ SIRA SİZDE
Ve daha önce görev yaptığı Kastamonu’da Kastamonuspor’u Bölgesel Amatör Lig’den 2. Lige çıkan başarı hikayesinde yer alan Sayın Valimiz Şehmus Günaydın, güller diyarının da başarılı olması için elinden geleni yapıyor. Ve Sayın Valimiz Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleri sonucunda 4 Eylül Pazar günü Süper Lig temsilcisi Alanyaspor’la Atatürk Stadı’nda sezon açılış maçı alındı. Bu karşılaşma Isparta için ne kadar bir özel maç gibi gözükse de taraftar desteği de çok önemli. 
Hatırlanacağı üzere  Kütahya-Muğlaspor maçında içiniz cız etmedi mi? Antalya-Denizli maçını büyük bir heyecanla izlemedik mi? Ne demiştiniz? Ahh Ispartaspor’umuz nerede… Isparta’da başka takımları izlerken profesyonel takımımız olmadığı için kahrolmuyor muyduk?
İşte şimdi yıllar sonra Isparta Atatürk Stadı’nda güzel bir maç olacak. Ve Akdeniz’in gururu Süper Lig temsilcisi Alanyaspor gibi bir takım, Isparta Davrazspor’la özel bir maç için Isparta’ya geliyor. 4 Eylül Pazar günü saat 18.00’de oynanacak maç için sürpriz isimlerde Isparta’ya gelebilir.
Isparta halkı da üzerine düşeni yaparak takımlarını sonuna kadar desteklemelidir. Ve bu maçta tribünlerin tıklım tıklım olması hem kent büyüklerine, hem yönetime,  hem de teknik heyet ve futbolculara güzel bir moral olacaktır.
​Bilindiği üzere 25 Eylül Pazar günü de lig başlıyor.  Sezonun ilk maçı Isparta’da Sandıklıspor’la oynanacak. Bu karşılaşma öncesine kadar takım eksiklerini görecek. Lig uzun bir maraton. İyi ve kötü sonuçlar alınabilir. Futbolun içinde bunlar var. Sonuna kadar destek verilmeli. 
​Ve sonuç olarak Sayın Valimiz Şehmus Günaydın diyor ki: “Isparta’ya geldiğimizde hemen bu konuda çalışmalara başladık ve işte gördüğünüz gibi sizlerin içinde bulunduğu bir yönetim oluşturduk. Tabiiki, burada olay sadece benimle veya Valilikle bitmiyor. Yani, bu takım sadece Valiliğin desteğiyle olmaz. Tüm Isparta bundan böyle birlik içinde olmalıdır. Tüm şehir topyekün Isparta Davrazspor’umuz için çalışmalı ve takımı layık olduğu yere hep birlikte çıkarmalıyız. Bu konuda büyük katkılarda bulunan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum. Taraftarlar her takımın itici gücüdür. Onlar tribünleri doldurup yapacakları tezahüratlarla takımlarını ateşlemelidirler. Ben, tüm taraftarlarımızı Pazar günkü Alanyaspor maçı için stadyuma bekliyorum.”
Sayın Valimizin bu açıklamalarının üzerine artık top Isparta halkında. Dileğimiz başarılı ve centilmence bir sezon olsun. Ayrıca aynı grupta yer alan Eğirdirspor’a da başarılar diliyorum.
 

  


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °