Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Her Yıl DETAY Ve ASKO Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen;

Her Yıl DETAY Ve ASKO Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen;

ISPARTA 2.05.2024 19:54:00 0
Her Yıl DETAY Ve ASKO Fuarcılık Tarafından Gerçekleştirilen;

HABER: Yunus ÖZLER 

Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde Detay ve Asko Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 27. SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı 8 Mayıs Çarşamba günü açılıyor. Fuar, 12 Mayıs’a kadar yani beş gün açık kalacak. 

ISPARTA SANTEK FUARININ 27. YILI

Söz konusu fuarı bu yıl 27’ncisini açacaklarını ve 26 yıldır aralıksız gururla bu fuarı düzenlediklerini ifade eden Detay ve Asko Fuarcılık yöneticileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bu yıl 27. Fuarımızı düzenliyoruz. Fuara çok önemli firmalar katılım sağlıyor. İlgi çok büyük, her türlü mobilya ve ev dekorasyonu başta olmak üzere binlerce çeşit ürün ve hizmet olacak. Ev almak isteyen, evinde tadilat, dekorasyon yaptırmak isteyen, evini yenilemek isteyen, evine beyaz eşyadan mobilyaya kadar yeni eşyalar almak isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz. 

“FUARIMIZA HERKES DAVETLİDİR”

Bilindiği gibi Fuarlar, açıldıkları şehirlere ticari hareket kazandırır, 27. SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarımızın da Isparta’mıza ticari hareketlilik kazandıracağına inanıyoruz. Oteller, lokantalar ve alışveriş merkezleri faaliyetini artırıyor. Ayrıca fuarda önemli miktarda alışveriş yapılıyor. Bu fuar Isparta’nın değeridir ve markasıdır. Yaptığımız tanıtım çalışmaları sonucunda fuarımıza, Isparta, Burdur, Antalya, Afyon, Denizli ve ilçelerinden yoğun ziyaretçi katılımı bekliyoruz ve herkesi şimdiden fuarımıza davet ediyoruz” dediler.

 

 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °