Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Her İki Takım Futbolcularına 10 Sarı Kart Gösterdi; Hakem Maçı ‘Sarılık’ Etti!

Her İki Takım Futbolcularına 10 Sarı Kart Gösterdi; Hakem Maçı ‘Sarılık’ Etti!

ISPARTA 13.11.2023 17:32:00 0
Her İki Takım Futbolcularına 10 Sarı Kart Gösterdi;  Hakem Maçı ‘Sarılık’ Etti!

Ispartaspor’un dünkü Arnavutköy Belediyespor maçını yöneten Şanlı Urfa Bölgesi Hakemi Erhan Kutlu, rezalet bir maç yönetimini her iki takım futbolcularına gösterdiği toplam 10 Sarı kartla adeta tescilledi. Maçta, sarı kartlar havada uçuştu. 

Dün deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan Ispartaspor, güzel bir oyunla deplasmandan galibiyetle dönerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Geçen haftayı bay geçen Yeşil - Pembeli ekip dünkü maçı kazanarak galibiyetler serisine kaldığı yerden devam etti. Ispartaspor’un tek golünü son haftaların formda futbolcusu Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. 

GALİBİYETLERİNE 

DEVAM EDİYOR… 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 13. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu oynayıp yine kendinden beklenen skoru elde etti. Dün deplasmanda; geçen hafta deplasmanda Karaman FK’ya mağlup olan Arnavutköy Belediyespor takımı ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, İstanbul’da güzel ve etkili bir futbol ortaya koyarak altın değerinde üç puan kazanarak Isparta’ya galibiyetle dönmeyi başardı. 

MAÇIN HAKEMİ REZALET 

BİR YÖNETİM GÖSTERDİ   

Ispartaspor’un dünkü maçını yöneten Şanlı Urfa Bölgesi Hakemi Erhan Kutlu, rezalet bir maç yönetti. Maçın 22. Dakikasında Ispartaspor’un penaltısını vermeyen Kutlu, Maç boyunca da ikili mücadelelerde sürekli takdir hakkını Arnavutköy Belediyespor’dan yana kullandı. 

SARI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU! 

Maçın Hakemi, 90 dakika boyunca her iki takımın futbolcularına toplam 10 Sarı kart gösterdi. Maçın 11. Dakikasındaki bir pozisyonda üç futbolcuya birden sarı kart göstererek sarı katlarına başvurmaya başlayan Hakem Erhan Kutlu, bu dakikada Ispartaspor’dan Mehmet Küçükdurmuş ve Alim Harlak’a, Arnavutköy Belediyespor’dan ise Metincan Cici’ye sarı kart gösterdi. 

ARNAVUTKÖY’E 3,

ISPARTASPOR’A 7 SARI KART! 

Daha sonra sırasıyla; Ispartaspor’dan 52. Dakikada Caner Koca’ya, 64. Dakikada Samet Karakoç’a, 67. Dakikada Yiğithan Güveli’ye 69. Dakikada Gürkan Başkan’a ve 90+3. Dakikada Ayberk Kaygısız’a sarı kart gösterdi. 

Hakem Kutlu, ev sahibi Arnavutköy Belediyespor’dan ise Umut Aydın, 90+6. Dakikada Hakan Çinemre’ye sarı kat gösterdi. Hakem Kutlu, böylece, 3’ü Arnavutköy Belediyesporlu futbolcular, 7’si Ispartasporlu futbolcular olmak üzere toplam 10 Sarı Kart göstererek kötü bir yönetim ortaya koydu.  

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °