Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Her Geçen Hafta Daha İyi Olacağız

Her Geçen Hafta Daha İyi Olacağız

ISPARTA 23.09.2023 13:46:00 0
Her Geçen Hafta  Daha İyi Olacağız

HABER – RÖPORTAJ: Yunus ÖZLER 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, takımda uygulamaya koymak istediği taktik ve tekniği futbolcuların her geçen gün daha iyi uygulayarak sahaya yansıttıklarını belirterek; “Her geçen hafta daha iyi olacağız” dedi. 

Zorlu Düzcespor maçı öncesi medya32’ye açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Karaca, Düzcespor’u da mutlaka yeneceklerini vurguladı. Teknik Patron Karaca; “Bilindiği gibi, lige sahamızda aldığımız Somaspor mağlubiyetiyle başladık. Bu maçı bir iş kazası olarak görüyorum. Zira, bu maç bize sezon öncesinde nerelerde hata yaptığımızı gösterdi. İkinci maçta o hataları yapmadık ve Menemen’i deplasmanda mağlup ettik. Ardından, evimizde Denizli’yi mağlup ederek haftayı tamamladık. Geçtiğimiz hafta ise Sarıyer deplasmanına gittik ve orada da rakibimize oranla son derece üstün bir oyun ortaya koyduk. Ancak, verilen bir penaltı golüyle mağlup olmak zorunda kaldık. Eğer, o maçta yakaladığımız yüzde yüzlük golleri futbolcularım değerlendirebilmiş olsalardı o maçtan galibiyetle ayrılmak içten bile değildi” dedi. 

“MEHMET KÜÇÜKDURMUŞU RAKİP 

DEFANSI DAĞITTIĞI İÇİN OYNATIYORUM” 

Bilindiği gibi, son olarak Sarıyer maçında yüzde yüzlük gol pozisyonlarında topu dışarı atıp takımını galibiyetten eden Mehmet Küçükdurmuş taraftarlar tarafından tepki çekiyordu. Ligin başından bu yana oynanan 4 karşılaşmada da ilk 11’da sahaya çıkan ancak, özellikle atamadığı gollerle taraftarların tepkisine neden Mehmet Küçükdurmuş’u neden ilk 11’de sahaya sürdüğü sorusunu da yanıtlayan Teknik Direktör Hakan Karaca; “Evet, Mehmet bizim santrafor oyuncumuz. Ancak, maçlarda gol anlamında kendisinden istediğimiz verimi alamadık. Şuana kadarki maçlarımızda Denizli’ye attığı bir golü var. Ancak, Mehmet tecrübeli ve mücadeleci özelliği ile rakibimizin defansını dağıtıyor. Böylece, diğer oyuncularımıza alan açılıyor. Bu aşamada, kanat oyuncularımız da hızla rakip ceza sahasına girip gol atma imkanı elde ediyorlar” ifadelerini kullandı. 

“ZEKİ’Yİ SON 10 DAKİKALARDA 

SAHAYA SÜRÜYORUM” 

Takımdaki diğer santrafor oyuncular olan Muhammet Haşim Çoban’ın sakatlıktan yeni çıktığını vurgulayan Teknik Patron Karaca, Galatasaray’dan alınan ve bu takımın U19 Takımında oynamış olan Zeki Mert Saki’yi bir anda ilk 11’de sahaya sürmenin yanlış olacağını belirterek; “Zeki’yi maçların son 10 dakikasında sahaya sürüyorum. Bu genç arkadaşımızı yavaş yavaş pişmesini sağlayacağız ve inşallah önümüzdeki aylarda çok iyi bir golcü ve santrafor olacak” dedi. 

“DÜZCESPOR’U 

YENECEK GÜÇTEYİZ” 

Bugünkü Düzespor maçına da değinen Teknik Patron Karaca; “Evet, bu hafta sonu yani Cumartesi günü sahamızda Düzcespor ile oynayacağız. Bilindiği gibi, bu takım geç kurulmasına rağmen iyi bir ekip. Şuanda 7 puanla bizim bir basamak üstümüzde bulunuyor. Ancak, biz takım oyunu oynuyoruz. Futbolcularım verdiğim taktik ve teknikleri her geçen hafta daha iyi sahaya yansıtıyorlar. Düzcespor’u yenecek güçteyiz ve yenip haftayı galibiyetle kapatacağız. Bu konuda futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Geçen Hafta Olacağız
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °