Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Her Deplasman Bir İş İnsanı… 6 Babayiğit Daha Aranıyor…

Her Deplasman Bir İş İnsanı… 6 Babayiğit Daha Aranıyor…

ISPARTA 30.09.2023 15:57:00 0
Her Deplasman Bir İş İnsanı… 6 Babayiğit Daha Aranıyor…

Ispartaspor Yönetiminden akıllı taktik. Şuana kadar oynanan 2 deplasman giderlerini karşılaşacak Ispartaspor sever İş İnsanı bulan yönetim, yarın oynanacak 68 Aksarayspor deplasmanı giderlerinin eski kulüp Başkanı Bülent Sarıgül’ün karşılayacağını açıkladı. Yönetimin, bundan sonra ilk yarı için kalan 6 deplasman için de 6 İş İnsanı Babayiğit daha bulması bekleniyor. 

Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve lige kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı şok Somaspor mağlubiyetiyle başlayan ancak, daha sonraki haftalarda aldığı galibiyetle ligde 4. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor, yarın deplasmanda 68 Aksarayspor takımı ile karşı karşıya gelecek. 

HER DEPLASMAN BİR İŞ İNSANI…

Ispartaspor’da lig başından bu yana oynanan 2 deplasman ve yarın oynanacak 1 deplasman ile birlikte 3 deplasman giderlerini Ispartaspor’u seven, Ispartaspor’a gönül veren İş İnsanları karşıladı. Ispartaspor Yönetiminin ‘Akıl Dolu’ bir çalışması olarak görülen her deplasman için bir iş insanı bulunması hem yönetimin yükünü azaltıyor hem de Yeşil – Pembeli taraftarlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

FİKRİ ŞEN, DURMUŞ SAFALI VE BÜLENT SARIGÜL…

Bilindiği gibi, Ispartaspor’da 3 Eylül 2023 tarihinde İzmir’de oynanan Menemenspor FK maçının deplasman giderlerini Şenler Ticaret Sahibi İş İnsanı Fikri Şen, karşıladı. 16 Eylül 2023 tarihinde oynanan ligin 4. Haftasında Isparta 32 Spor'un hafta sonunda İstanbul'da oynadığı Sarıyer deplasmanını Antalya Sefalılar Hurdacılık Limited Şirketi Sahibi Isparta'nın damadı işadamı Durmuş Safalı karşıladı. Ve Ispartaspor’un 1 Ekim 2023 tarihinde yani yarın deplasmanda oynayacağı 68 Aksarayspor deplasmanı giderlerini de BLS Makine A.Ş.’nin Sahibi İş İnsanı Bülent Sarıgül karşılıyor. 

6 BABAYİĞİT DAHA ARANIYOR…

Ispartaspor yönetiminin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ligin ilk yarısında kalan 6 deplasman için de birer iş insanı bulması bekleniyor. Bu uygulamanın ligin ikinci yarısında da süreceği belirtiliyor. 

 

 

 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °