Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Her Zaman Bizim Yanımızdasınız

Her Zaman Bizim Yanımızdasınız

ISPARTA 23.07.2022 09:15:00 0
Her Zaman 
Bizim 
Yanımızdasınız
AK Parti Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Gönen Pazar Cami Yaptırma Derneği Başkanı Osman Gürsoy ve Dernek Üyesi Abbas Gürsoy, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan AK Parti Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen’in makul, mantıklı ve kanunlar çerçevesinde her zaman yanlarında olduğuna değinen Kaya, “Çanakkale Saadet Partisi İl Başkanı Kurban Bayramında benim misafirimdi. Arabasındaki arızadan dolayı sanayiye uğramış. Tuvalete girme ihtiyacı duyunca temizliğini ve güzelliğini anlattı, çok mutlu oldum. Çanakkale’de sanayi gibi bir yerde böyle bir şeyin olmadığını anlatmak istedi. Kendisinin teşekkürünü size arz etmek istiyorum. Isparta olarak size müteşekkiriz. İl dışından gelenlerin şehrimizde gördüklerini takdir etmelerinden dolayı şehrimiz ve partimiz adına gururlanıyoruz, bu konuda teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızdasınız” ifadelerinde bulundu.
 
Gönen Pazar Cami Yaptırma Derneği Üyesi Abbas Gürsoy da pandeminin başından bu yana Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in cami temizliği ve dezenfekte konusunda destek verdiğini söyledi. Gürsoy, “Camimizin bir ihtiyacı olduğunda hemen yardıma koşuyorsunuz, vatandaşlarımıza da güzel hizmetlerde bulunuyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediyeciliğin amacının hizmet etmek olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Bu tür hizmetleri yapamayacaksanız bu tür yerleri talep etmeyeceksiniz. Sizlerin yapılan hizmetlerden memnun olduğunuzu görünce biz de memnun oluyoruz. Dinimizin bize emrettiği önemli konulardan biri temizlik. Biz de bu konuyu önemsediğimiz için görevimiz dahilinde Gönen ilçemiz, diğer ilçelerimiz, belde ve köylerimizle şehrimizde camilerimize ilgi ve alaka gösteriyoruz.
 
Camilerimizin iç temizliği ve avlu temizliğinin yanında tuvalet temizliği de çok önemli. Bazen istediğimiz gibi olmayan yerler oluyor. Bunlar da dışarıdan gelen bir misafirimiz tarafından ayıplanıyor. Bunları yaşamamak için şehir merkezimizin yanı sıra ilçelerimiz, belde ve köylerimizde bize gelen talepler doğrultusunda destek oluyoruz. Malzeme veriyoruz, usta gönderiyoruz, eksiklerini gönderiyoruz. Amacımız dinimize uygun şekilde camilerimizin çevrelerini o güzellikte korumayabilmek” şeklinde konuştu. Şehre farklı bir ilden gelen misafirlerin temiz bir tuvalet gördüğünde anında etkilendiğini kaydeden Başkan Başdeğirmen, misafirlerin şehri kendi yaşadıkları bölgeyle kıyasladığını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “‘Benim memleketimde böyle görmedim Isparta’da çok güzelmiş’ demeleri bizleri de mutlu ediyor. Şehrimizle alakalı güzel sözleri duymak belediye başkanı olarak beni de mutlu etti.
 
Görevimiz sürecinde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin yanı sıra diğer hizmetleri de yaparak ilerliyoruz. Bu görüşümüz değişmeyecek. Vatandaşımızın memnun olacağı hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. AK Parti belediyeciliği bambaşka bir belediyecilik. AK Parti belediyeciliğinin mutlaka farkı olmalı ki konuşulsun. Çok daha güzel hizmetleri sağlık içerisinde yapmayı Yüce Rabbim bizlere nasip etsin” görüşlerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: zamanbizimyanımızdasınız
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °