Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Hep Beraber Güzel İşlere İmza Atmaya Devam Edeceğiz

Hep Beraber Güzel İşlere İmza Atmaya Devam Edeceğiz

ISPARTA 17.04.2024 17:57:00 0
Hep Beraber Güzel İşlere İmza  Atmaya Devam Edeceğiz

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve ekibi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yeniden göreve seçilmesinden dolayı tebrik ederek, “Isparta'ya güzel eserler bıraktınız. Burada bulunan makamlarda güzel eserler bırakmak çok önemlidir. Üstat Necip Fazıl’ın güzel bir sözü vardır. ‘Güzel eserler bırakabilmek için karıncalar gibi çalışmak lazım’ diyor. Siz de burada çalıştınız ve sonucu olarak emeğinizin karşılığı olarak da tekrardan halk huzurunda takdir gördünüz yeniden Belediye Başkanı seçildiniz. Tekrardan tebrik ediyoruz. 

Biz üniversite olarak ‘Isparta'nın üniversitesiyiz’ diyoruz. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta'nın kalkınması Isparta’da belli bir noktaya gidilmesi konusunda üzerimize ne düşerse her zaman için var olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Geçmişte yaptığımız ortak çalışmalarımız gibi bunu daha da ivmelendirerek ortak çalışmalarımızla yeni dönemde hep beraber güzel işlere imza atmamız ümidiyle tekrardan sizi tebrik ediyoruz” dedi. 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte vatandaşların teveccühleriyle yeniden göreve seçildiklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve ekibine teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar ISUBÜ ile yapmış oldukları karşılıklı işbirliğinin bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde devam edeceğini kaydederek şunları söyledi: “Sizlerle beraber Isparta’mıza en güzel çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Rabbim nasip etti yeniden bir 5 yılın daha başkanlık vizesini vatandaşlarımız bizlere tevdi etti. Bundan sonraki çalışmalarımızda da tüm vatandaşlarımızın istifade edebileceği hem vaktimiz hem nakdimizi tüm insanımızın faydalı olacağı kanatlarda kullanabileceğimiz bir dönem olmasını diliyorum. Üniversiteyle olan iş birliğimiz bizim için çok değerli. 

Bu iş birliğimizin sonucunda bugüne kadar yaptığımız çalışmaların mutlaka meyvelerini alıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızdayız. Sizlere, rektör yardımcılarımıza ve yönetimdeki arkadaşlarımıza ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” 


Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °