Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Hem Kombine Biletlere Sponsor Oldu; İlk Bileti Kendi Aldı

Hem Kombine Biletlere Sponsor Oldu; İlk Bileti Kendi Aldı

ISPARTA 21.08.2023 17:17:00 0
Hem Kombine Biletlere Sponsor Oldu;  İlk Bileti Kendi Aldı

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, 27 Ağustos Pazar günü Somaspor’la sezonun ilk maçına çıkacak. Bu karşılaşma öncesi ziyaretlerine devam eden yönetim, takımın sponsorlarına da ziyaretlerini sürdürüyor.

Isparta 32 Spor 2. Başkanı Mehmet Pala ve Futbol Şube Sorumlusu Fehmi Gezer, Final Okulları Kurucusu Temsilcisi İş İnsanı Selim Öncel’i ziyaret ederek verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Kombine biletlere sponsor olan ve 50 adet kombine satın alan Öncel’e ayrıca Vip Protokolde 001 ve 032 numaralı biletlerde temsil edildi. 

“HER ŞEY ISPARTAMIZ İÇİN” 

Isparta 32 Spor’un bir sevda olduğunu belirten Final Okulları Kurucusu Temsilcisi İş İnsanı Selim Öncel, “Isparta 32 Spor bizim için memleket meselesidir. Bu şehrin ortak değeridir, desteğimiz sürecek. Başkanlarımıza ve yöneticilerimizin bu zorlu yolculuğuna bizlerde her zaman destek olmalıyız. Her şey Isparta’mız için” dedi.

“ŞİMDİ DESTEK ZAMANI”

Isparta 32 Spor 2. Başkanı Mehmet Pala ise ASKON Teşkilat Başkanı ve aynı zamanda Final Okulları Kurucu Temsilcisi Selim Öncel’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Pala, “Bu destekler bizi gelecek için ümitlendiriyor. Isparta’mız için el ele vermeliyiz. Şimdi destek zamanı” diye konuştu. 

 


Anahtar Kelimeler: Kombine Biletlere Sponsor ; Bileti Kendi
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °