Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Isparta’da; Basına Kapalı (!)

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Isparta’da; Basına Kapalı (!)

ISPARTA 8.09.2022 08:33:00 0
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Isparta’da; 
Basına 
Kapalı (!)
Dün akşam Isparta’ya gelerek bugün bir dizi ziyaretlerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin tüm ziyaretlerinin Basına Kapalı (!) olması dikkat çekti. Şimdi Isparta halkı, ‘Acaba bu ziyaretlerde sayın Bakan ne konuştu?’ diye merak ediyor…
 
Bakan Nureddin Nebati, Isparta programı çerçevesinde bugün ilk olarak saat 11.00’de Isparta Valiliğini ziyaret etti. Valilik önünde Vali Aydın Baruş, Vali Yardımcıları ve ilgili daire müdürleri tarafından karşılanan Bakan Nebati, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçti. Bakan Nebati’nin Valilik ziyaretinde Ak Parti Milletvekili Recep Özel ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eşlik etti. Geçmişte tüm bakanlar makamda basının gündemle ilgili sorularını yanıtladıktan sonra görüşme basına kapalı olarak devam ederken, bugünkü ziyarette Bakan Makama girer girmez basına kapalı olduğu belirtildi. Basın mensupları da duruma tepki göstererek; “Madem ki, basına kapatacaktınız o zaman neden basını ziyarete davet ettiniz? Açıklamalar basına kapalı olursa, Bakan söylemlerini Isparta halkına nasıl ulaştırabilecek? Diğer bir deyişle Bakan Nebatinin Isparta için neler söylediğini nasıl öğrenebilecek?” Sorularını yönelttiler.
TÜM ZİYARETLER
BASINA KAPALI(!)
Ayrıca, Bakan Nebati’nin Valilikten sonra Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında yapacağı sektörel toplantı ile Belediye ve Ak Parti ziyaretlerinin de basına kapalı olacağı duyruldu.
BAKAN NE KONUŞTU?
VE KONUŞACAK?
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin tüm ziyaretlerinin Basına Kapalı olması Isparta kamuoyunda ‘Bakan Nebati halkın duymaması gereken neler söyledi acaba?” sorusunu gündeme getirdi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °