Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

HAYDİ MAÇA

HAYDİ MAÇA

ISPARTA 1.11.2023 09:10:00 0
HAYDİ MAÇA

Ligde son derece iyi bir grafik yakalayan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdmanyurduspor takımı ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeliler için bir üst tura çıkma adına son derece önemli olan maç bugün saat 14.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak.   

ISPARTASPOR, KUPA’DA Y. MERSİN 

İDMANYURDUSPOR’U AĞIRLIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün kupa maçında 2. Lig Beyaz Grubun ekiplerinden güçlü Yeni Mersin İdmanyurduspor’u konuk edecek. Atatürk Stadında oynanacak olan zorlu randevu, saat 14.00’de başlayacak. Maçı Malatya Bölgesi Hakemlerinden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in Yardımcılıklarını Harun Reşit Güngör ve Hüseyin Can yapacak. Maçın 4. hakemi ise Onur Güneş olacak.

TARAFTAR MEHMET 

KÜÇÜKDURMUŞ’TAN 

GOL BEKLİYOR 

Bilindiği gibi, sezon başından bu yana sadece bir gol atabilen Ispartaspor’un ‘Sessiz Santrafor’u Mehmet Küçükdurmuş, geçtiğimiz hafta Karamanspor FK maçında rakip filelere iki gol birden atarak taraftarın büyük beğenisini kazanmıştı. Yeşil – Pembeli Taraftarlar, Karaman maçında, şansızlığını yenen ve iki gol birden atma başarısı gösteren Mehmet Küçükdurmuş’tan bugünkü maçta da gol beklediklerini ifade ettiler. 

ISPARTASPOR’DA TEK

DÜŞÜNCE GALİBİYET

Ligde son derece iyi bir çizgide ilerleyen Ispartaspor’da tek hedef bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçta Yeni Mersin İdmanyurduspor’u mağlup ederek bir üst tura yani 4. Tura yükselmek. Zira, 4. Turda, Süper Ligin önemli takımları ile eşleşme imkanı ve daha kulübün daha çok para kazanma durumu ortaya çıkıyor.

 


Anahtar Kelimeler: HAYDİ
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °