Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Haydi Çocuklar Camiye Projesi Sona Erdi; Namazlarını Kıldılar Bisikletlerini Aldılar

Haydi Çocuklar Camiye Projesi Sona Erdi; Namazlarını Kıldılar Bisikletlerini Aldılar

ISPARTA 26.08.2023 14:16:00 0
Haydi Çocuklar Camiye Projesi Sona Erdi;  Namazlarını Kıldılar Bisikletlerini Aldılar

HABER: Yunus ÖZLER

Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği tarafından ilki geçen yıl gerçekleştirilen ve bu yıl da geçtiğimiz Haziran ayında başlatılan ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi yapılan ödül töreni ile sona erdi. Törende, iki ay boyunca tüm namaz vakitlerinde camiye giden ve namazlarını Camide kılan çocuklara bisiklet hediye edildi. 

Söz konusu projenin bu yılki ödül töreni geçtiğimiz gün Isparta AVM Meydanında gerçekleştirildi. Törene; Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, STK Başkan ve Temsilcileri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kur’anı Kerim Tilaveti ile başlayan törende bir konuşma yapan Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, konuşmasında; “Bilindiği gibi, platform olarak geçen yıl ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi gerçekleştirmiştik. Söz konusu projenin bu yılki törenini ise şuanda siz değerli misafirlerimizin katılımı ile burada gerçekleştiriyoruz. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Bu proje, çocuklarımızın vakit namazları camide kılmalarını teşvik eden, yarışma formatında hayata geçirdiğimiz, ilk ve Ortaokul öğrenci grubuna hitap eden bir proje olup, proje ile camilerimizle çocuklar arasında köprü kurmayı amaçladık ve katılan çocukların namaz bilinci ve alışkanlığı kazanmalarına, manevi potansiyellerini keşfetmelerine ve iç huzuru yaşayarak öğrenmelerine yardımcı olmaya çalıştık. 

“BU YILKİ PROJEMİZ

25 HAZİRAN’DA BAŞLADI” 

Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği olarak, bu yıl 25 Haziran 2023 tarihinde başlatmış olduğumuz, İl Müftülüğümüz, Isparta Belediyemiz ve İl Milli Eğitim müdürlüğümüzün katkılarıyla ‘Haydi Çocuklar Camiye’ yarışmamızın ödül törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştiriyoruz. 

“HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJEMİZE 

1900 ÖĞRENCİMİZ İŞTİRAK ETTİ” 

Bu törende 1 ay boyunca 5 vakit namazı camide cemaatle kılınan 196 öğrencimize Bisiklet hediye ediyoruz. Yine aynı şekilde 1 vakit dahi olsa cemaatle namaz kılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler vermek suretiyle 1900 öğrencimizi mutlu ettik. 

“EMEĞİ GEÇEN, KATKI SUNAN 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Bu noktada bizlere destek olan başta Isparta Belediyemize ve özellikle Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEGİRMEN'e çok teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde desteklerini bu güzel organizasyon için esirgemeyen Isparta Valimiz Sayın Aydın BARUŞ'a, İl Müftülüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze özellikle Öğrencilerimizin her vakit takiplerini yapan Cami görevlisi hocalarımıza, MEYDAN AVM yönetimine, Müsiad, Isparta Batu Mermer A.Ş, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Emtaş AŞ, Mr Mücahit Baygün, Isparta Memur-Sen, İmam Hatipliler Vakfı’na, Furkan Cem ER'e, Altınsoy İletişime ve Arkadaş FM’e teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR…

Törende daha sonra; Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil’in konuşmasının ardından proje kapsamında dereceye giren öğrencilere bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi. 

EĞİTİME DESTEK PLATFORMU ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİ ‘HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE’ TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER;

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °