Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

HAYDİ MAÇA Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ş. Urfaspor'u Ağırlıyor; Kritik Maç!

HAYDİ MAÇA Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ş. Urfaspor'u Ağırlıyor; Kritik Maç!

SPOR 30.10.2022 10:36:00 0
HAYDİ MAÇA 
Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ş. Urfaspor
Ligde kötü bir süreç yaşayan ve küme düşme potasında yer alan Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son haftaların formda takımı ve averajla ikinci sırada bulunan Ş. Urfaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeliler için son derece önemli olan maç bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak. Ispartaspor, rakibini yenerek, küme düşme potasından kurtularak üst sıralara tırmanmak istiyor.
 
ISPARTASPOR, Ş. URFASPOR'U AĞIRLIYOR
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Ispartaspor, ligde 12. Hafta mücadelesinde sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ş. Urfaspor'u konuk edecek. Atatürk Stadında oynanacak olan zorlu randevu, saat 19.00’da başlayacak. Maçı Kocaeli Bölgesi Hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek, Kanpara’nın Yardımcılıklarını ise Burak Celep ve Erdi Abdülmecid Sayar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolca Tugay İnan.
TAKIMDAKİ GOL SIKINTISI
TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR…
Şuana kadar ligde kalan 11 hafta sonunda topladığı 10 puanla 17. Sırada bulunan Ispartaspor, rakip kalelere sadece 5 gol atarken kalesinde ise 8 gol gördü ve (-3) averaja sahip. Yeşil – Pembeli ekipteki gol atamama sıkıntısı ise tüm yoğunluğu ile devam ediyor.
Ş. URFASPOR
20 PUANDA
Rakip Ş. Urfaspor ise, son haftalarda sergilediği performans ile orta sıralardan zirveye kadar yükseldi. Yeşil – Beyazlılar 20 puanla grupta Esenler Erokspor ile birlikte liderliği paylaşıyor.
ISPARTASPOR’DA TEK
DÜŞÜNCE GALİBİYET
Ligde hem iç sahada hem de dış sahada kötü sonuçlar alan Ispartaspor’da bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maç bu handikapı kırma adına büyük önem taşıyor. Yeşil – Pembeliler bir anlamda bugünkü maçtan galibiyetle ayrılarak son üç haftada aldığı yenilgi ve puan kayıplarını da telafi etmek istiyor.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °