Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

HAYDİ MAÇA Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ankara Demirspor'u Ağırlıyor; Kritik Maç!

HAYDİ MAÇA Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ankara Demirspor'u Ağırlıyor; Kritik Maç!

SPOR 6.11.2021 08:34:00 0
HAYDİ MAÇA 
Yeşil – Pembeliler Bugün Evinde Ankara Demirspor
Lige iyi bir başlangıç yapan ancak son üç resmi maçında istediği sonuçları alamayan Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son haftaların formda takımı Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeliler için son derece önemli olan maç bugün saat 13.00’te Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak. Ispartaspor, rakibini yenerek, taraftarına 3 puanı hediye etmek istiyor.
 
ISPARTASPOR, ANKARA
DEMİRSPOR'U AĞIRLIYOR
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Ispartaspor in ligde 11. Hafta mücadelesinde sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ankara Demirpor'u konuk edecek. Atatürk Stadında oynanacak olan zorlu randevu, saat 13.00’te başlayacak. Maçı İzmir Bölgesi Hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek, yardımcılıklarını ise Uğur Önay ve Muhammet Ali Doğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Levent Balcı.
GOL SIKINTISI SÜRÜYOR…
Şuana kadar ligde kalan 10 hafta sonunda topladığı 15 puanla 5. Sırada bulunan Ispartaspor, rakip kalelere sadece 7 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü ve (+2) averaja sahip. Yeşil – Pembeli ekip gol atamama sıkıntısı ise devam ediyor.
ANKARA DEMİRSPOR
11 PUANDA
Rakip Ankara Demirspor ise, son haftalarda sergilediği performans ile son sıralardan kurtularak orta sıralara kadar yükseldi. Lacivert – Mavililer 11 puanla grupta 11. Sırada bulunuyor.
ISPARTASPOR’DA TEK
DÜŞÜNCE GALİBİYET
İç sahadan çok dış sahada daha başarılı olan Ispartaspor’da bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maç bu handikapı kırma adına büyük önem taşıyor. Yeşil – Pembeliler bir anlamda bugünkü maçtan galibiyetle ayrılarak son üç haftada aldığı yenilgi ve puan kayıplarını da telafi etmek istiyor.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °