Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Haydi Çocuklar Bucaspor Futbol Okulu’na

Haydi Çocuklar Bucaspor Futbol Okulu’na

SPOR 8.06.2021 12:15:00 0
Haydi 
Çocuklar Bucaspor 
Futbol Okulu’na
Isparta Bucaspor Futbol Okulu Antrenörü Süleyman Demirtaş, koronavirüs pandemisi nedeniyle uzak kaldıkları futbolda 1 Haziran itibariyle yeniden normalleşme çerçevesinde sahalara dönme zamanının geldiğini belirterek; “Futbol okulu için kayıtlarımız devam etmektedir. Haydi Bucaspor Futbol Okuluna” dedi.
 
Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süre kapalı kalan spor okulları nihayet açıldı. 1 Haziran’da başlayan ‘yeniden normalleşme’ çerçevesinde Isparta’da faaliyet gösteren Bucaspor Futbol Okulu da açıldı ve gençleri bekliyor.
DEMİRTAŞ; “HAYDİ
GENÇLER FUTBOL OYNAMAYA”
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Isparta Bucaspor Futbol Okulu Antrenörü Süleyman Demirtaş, futbol okul için kayıt işlemlerinin başladığını belirterek; “4 – 17 yaş arası kız ve erkek gençlerimiz kurslara katılabileceklerdir. Antrenman çalışmaları Sanayideki Fair – Play Halı Sahada Cumartesi Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün yapılacaktır” dedi.
GENİŞ BİLGİ İÇİN…
Isparta Bucaspor Futbol Okulu Antrenörü Süleyman Demirtaş, gerek kayıt gerekse kurslarla ilgili olarak daha geniş bilgi almak isteyenlerin 0535 647 80 99 nolu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.
 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °