Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın Son Gününde; Tüm Kursların Ürünleri Sergilendi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın Son Gününde; Tüm Kursların Ürünleri Sergilendi

ISPARTA 5.06.2021 06:28:00 0
Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın Son Gününde; 
Tüm Kursların Ürünleri Sergilendi
Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce başta merkez bina olmak üzere şehrin hemen hemen tüm mahallelerinde açılan kurslar, dün yapılan sergilerle sona erdi. Söz konusu sergilerde, kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan eserler gösterime sunuldu. Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri, büyük beğeni topladı.
 
Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinliklerle kutlanan ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ dün gerçekleştirilen sergi açılışları ile sone erdi.
MAHALLELERDEKİ
SERGİLERİN AÇILIŞI YAPILDI
Isparta’da ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ dolayısıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından şehrin mahallelerinde ‘Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim’ temalı sergiler saat 10.00 itibariyle açıldı. ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ çerçevesinde açılan sergilerde kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı eserler gösterime sunuldu. Tüm sergiler saat 16.00’ya kadar halkın beğenisine sunuldu.
Bunlardan birisi de Yenice Mahallesinde geçtiğimiz yıl açılan 620 saatlik kurstu. Yenice Anaokulu bahçesinde düzenlenen sergiydi.
KARADEM; “KORONAVİRÜS PANDEMİSİNE RAĞMEN KURSLARIMIZI KURALLARA UYGUN OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİK”
Merkez bina ve mahallelerde açtıkları kursları dün itibariyle sonlandırdıklarını ve kurs sonunda ise kurslarda kursiyerler tarafından el emeği göz nuru eserleri halkın beğenisine sunduklarını ifade eden Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Niyazi Karadem; “2020 yılı Eylül ayında başladığımız Koronavirüs pandemisi nedeniyle Genel Müdürlüğümüz tarafından 20 Kasım ile 4 Ocak 2021 tarihleri arasında 1,5 ay ara verdiğimiz kurslarımıza söz konusu tarihten itibaren devam ettik. Tüm kurslarımızda maske – mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak çalışmalar yapılmış ve sonlandırılmıştır. Kurumumuz tarafından bu zorlu dönemde de faaliyetlerine devam etmiştir. Düzenlediğimiz kurslarda bir anlamda vatandaşımızın hayatına dokunduk. Kursiyerlerimiz boş vakitlerini güzel uğraşlar ile değerlendirirken, hem kendilerini geliştirdiler hem de yeni sosyal çevreler edindiler.” dedi.
İŞTE ISPARTA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN MAHALLE KURSLARINDAN GÖRÜNTÜLER:









 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °