Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Hasan Tuncer, Batıkent Mahallesine; Muhtar Adaylığını Açıkladı

Hasan Tuncer, Batıkent Mahallesine; Muhtar Adaylığını Açıkladı

ISPARTA 29.01.2024 18:46:00 0
Hasan Tuncer, Batıkent Mahallesine;  Muhtar  Adaylığını  Açıkladı

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala yerel yönetimlere talip olan adayların sayısı her geçen gün artıyor. Yıllarca Elektrikçiler Odası Genel Sekreterliği görevinde bulunan Emekli Hasan Tuncer, ikamet ettiği Batıkent Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.

HASAN TUNCER 

ADAYLIĞINI RESMEN 

AÇIKLADI 

25 Yıl Isparta Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanlığında Genel Sekreter olarak çalışan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Hasan Tuncer, bugün itibariyle Batıkent Mahallesi Muhtarlığı için Muhtar adaylığını resmen açıkladı.

TUNCER; “BENİM İÇİN MAKAM

DEĞİL HİZMET ÖNEMLİ” 

Mahalle sakinlerine seslenen Hasan Tuncer, makama koltuğa değil hizmete talip olduğunu belirterek, daha güzel bir Batıkent Mahallesi için çalışacağını ve en önemlisi değerli mahalle halkı için gecesini gündüzüne katacağını belirtti.

“MAHALLEMİN YAŞAM 

KALİTESİNİ ARTIRACAĞIM” 

Muhtar adayı Hasan Tuncer, ilk açıklamalarında mahalle sakinlerinin görüşlerine önem vereceğini ve hep birlikte bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini belirtti. Ayrıca, mahalledeki yaşam kalitesini artırmak, sorunlara etkili çözümler bulmak ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla projelerini paylaşacaklarını da belirtti. Muhtar adayı Hasan Tuncer, önümüzdeki süreçte de seçim vaatleri ve mahalle halkı için yapacakları çalışmaları teker teker açıklayacağını belirtti.

“MAHALLEMİZİN ÇOK EKSİĞİ 

VAR BUNLARI GİDERECEĞİM” 

Muhtar adayı Hasan Tuncer, Mahallede yaptığı inceleme ve araştırmalar sonucunda Mahallenin eksiklerini belirlediğini de vurgulayarak şunları söyledi; “Mahallemizde; Sağlık Ocağı yok, Eczane yok, su ödeme birimi yok. Muhtarlık ofisi yok, PTT ödeme birimi yok, ATM Bankamatik yok, spor sahası yok, kahvehane yok, sebze meyve pazarımız yok, kütüphane yok, kapalı otobüs duraklarımız yok, deprem toplanma alanımız yok, AVM sayımız yeterli değil” dedi. 

“MUHTAR OLUNCA 

BUNLARI YAPACAĞIM” 

Muhtar seçilmesi halinde yapacaklarını da sıralayan Hasan Tuncer; “Mahalle sakinlerimizin değerli oylarıyla bu göreve seçilirsem; Trafik cezaları, İcra ve  mahkemeler gibi resmi kurumlardan gelen ttüm tebligatlar bizzat vatandaşların kendisine iletilecek. Mahallemizde vefat edenler mahalle sakinlerine bildirilecek. Vatandaşlarımızın dilekçeleri muhtarlığımızda bizzat ücretsiz yazılacak. Fotokopi ve faks hizmetleri ücretsiz verilecek. Yaşlı ve yatalak mahalle sakinlerimiz düzenli şekilde ziyarete dilecek, ihtiyaçları giderilecek. Şehit aileleri gaziler ve engelli aileleri düzenli ziyaret edilecek. Yardıma muhtaç aileler için gelen ayni ve nakdi yardımlar adil ve adaletli şekilde ihtiyacı olanlara dağıtılacaktır” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °