Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Halk Otobüsleri Kooperatifinden; Vefa Örneği

Halk Otobüsleri Kooperatifinden; Vefa Örneği

ISPARTA 15.01.2023 23:20:00 0
Halk Otobüsleri Kooperatifinden;  Vefa Örneği

Isparta 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi, üstün hizmetlerinden dolayı Vefa ve Teşekkür Plaketi takdim etti. 

S.S Isparta 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin 2022 Yılı olağan genel kurulu geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdi. İstanbul yolu üzerindeki Kooperatif Merkezi toplantı salonunda yapılan kongreye; Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, Isparta Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülgen, Isparta Belediyesi Ulaşım İşleri Müdürü ve kooperatif üyeleri katıldı. 

HALK OTOBÜSLERİ 

KOOPERATİFİNDEN 

VEFA ÖRNEĞİ

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, konuşmasının sonunda bir plaket töreni yapacaklarını belirterek, iki şoför arkadaşı Harun Dursun ve Mehmet Vanlı’yı yanına çağırdı Başkan Daşdöner, iki şoförden Harun Dursun’a plaketini vermek üzere Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı davet etti ve Dursun’a plaketini Başkan Tural verdi. Başkan Daşdöner, diğer şoför Mehmet Vanlı’ya plaketini vermek üzere ise Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya’yı davet etti ve Vanlı’nın plaketini de Başkan Kaya takdim etti. 

Her iki şoför de, kendilerine yapılan bu vefa örneği karşısında duygulanarak hem Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner’e hem plaketleri kendilerine takdim eden Başkan Tural ve Başkan Kaya’ya teşekkürlerini sundular.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °