Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Halil Takavcu’nun ‘Maksat Muhabbettir’ Kitabının; İkincisi Çıktı

Halil Takavcu’nun ‘Maksat Muhabbettir’ Kitabının; İkincisi Çıktı

ISPARTA 8.10.2022 10:09:00 0
Halil Takavcu’nun ‘Maksat Muhabbettir’ Kitabının; 
İkincisi 
Çıktı
Hayatı Boyunca yaşadığı şakaları bir kitapta toplayan ve kitabı geçtiğimiz yıl satışa sunulan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Halil Takavcu’nun ‘Maksat Muhabbettir’ isimli kitabın İKİNCİSİ çıktı.
 
Yıllardır Isparta’da Öğretmenlik, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ardından Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcılığı ve son olarak şuanda da görevini sürdürdüğü Bakanlık Müşaviri olan Halil Takavcu, muzip ve şakacı kişiliği ile tanınıyor.
HALİL TAKAVCU O KİTABIN
İKİNCİSİNİ DE YAZDI
Halil Takavcu, pandeminin de getirdiği yasakların teşvikiyle evde kaldığı için geçtiğimiz yılın ilk aylarında kalemi eline ve hayatı boyunca yaşadığı şakaları bir kitap haline getirdi. Basımı tamamlanan ‘Maksadımız Muhabbettir’ isimli kitap Nisan ayında satışa sunuldu ve büyük ilgi gördü. Takavcu’nun hayatı boyunca yaşadığı şakaları anlatan ilk kitabının okuyucular tarafından beğeniyle karşılanması üzerine Takavcu, ‘Maksadımız Muhabbettir’ isimli kitabın ikincisini de yazarak okuyucularının beğenisine sundu.
TAKAVCU; “OKUYUCULARIMIZIN ‘DEVAMINI
BEKLİYORUZ’ SÖZLERİNİ KIRAMADIM”
İkinci Kitabı ‘Maksadımız Muhabbettir 2’nin de satışa sunulduğunu ifade eden Halil Takavcu, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sevgili dostlar; yaptığım şakaları ve yaşadığım mizahi olayları anlattığım "Maksadımız Muhabbettir" isimli kitap bir buçuk yıl önce yayımlanmış idi. Siz saygıdeğer dostlarımızın ve okuyucularımızın takdirine mazhar olması ve "Devamını bekliyoruz!" Şeklinde teşvik edici sözler üzerine daha önce yazmadığım şakaları ve mizahi olayları "MAKSADIMIZ MUHABETTİR-2" isimli eserde yazdım. KDY tarafından basılan kitap "Kitapyurdu.com"da satışa sunuldu. İlginize bilginize arz olunur” paylaşımında bulundu.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °