Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Halil Takavcu’nun Kitabına; Yoğun İlgi

Halil Takavcu’nun Kitabına; Yoğun İlgi

ISPARTA 22.05.2021 17:38:00 0
Halil Takavcu’nun Kitabına; 
Yoğun 
İlgi
Hayatı Boyunca yaşadığı şakaları bir kitapta toplayan ve kitabı geçtiğimiz gün satışa sunulan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Halil Takavcu’nun ‘Maksat Muhabbettir’ isimli kitabı Isparta halkından büyük ilgi görüyor.
 
Yıllardır Isparta’da Öğretmenlik, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ardından Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcılığı ve son olarak şuanda da görevini sürdürdüğü Bakanlık Müşaviri olan Halil Takavcu, muzip ve şakacı kişiliği ile tanınıyor.
HALİL TAKAVCU,
ŞAKALARI KİTAPLAŞTIRDI
Takavcu, geçtiğimiz aylarda aldı kalemi eline ve hayatı boyunca yaşadığı şakaları bir kitap haline getirdi. Basımı tamamlanan ‘Maksadımız Muhabbettir’ isimli kitap satışa sunuldu. Söz konusu kitap Isparta’da ise 6 Mart Caddesi Halk Eğitim Merkezi karşısındaki Ülperen Kitap Kırtasiye’de satılıyor. Bundan sonra kitap yazar mı bilinmez ama, Takacu’nun ilk kitabı olmasına rağmen birinci baskının çok kısa sürede tüketilecek gibi gözüküyor.
TAKAVCU; “MAKSADIMIZ MUHABBETTİR”
Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakanlık Müşaviri olarak memuriyet hayatını sürdüren Halil Takavcu’nun hayatı boyunca yaşadığı şakaları anlatan kitabı okuyucular tarafından beğeniyle karşılandı. ‘Maksadımız Muhabbettir’ isimli kitabın yayın evinden sonra okuyucularıyla buluştuğunu belirten Halil Takavcu; “Beni tanıyanlar bilir. Hayatı ciddi yaşamayı sevmem ve hayatın şakalarla, muzipliklerle ve daha da önemlisi mutlu bir şekilde geçirilmesi gereken bir süreç olarak görürüm. İşte bu noktada bu zamana kadar yaşadığım ve yaşattığım şakaları bir kitapta toplamayı düşündüm. Satışa sunulan ilk kitabının yoğun ilgiyle karşılanması beni çok mutlu ediyor” dedi.
ÜLPEREN; “HALİL BEYİN
KİTAPLARI İLGİ GÖRÜYOR”
Kitapların Satışa Sunulduğu Ülperen Kırtasiye Sahibi Bilgin Ülperen de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Halil Takavcu beyin İşlerimizde satışa sunulan kitapları Isparta halkı tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.

Anahtar Kelimeler: kitabınayoğunilgi takavcunun halil
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °