Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Halil Takavcu’nun Kitabı Çıktı; Maksadımız Muhabbettir

Halil Takavcu’nun Kitabı Çıktı; Maksadımız Muhabbettir

ISPARTA 26.04.2021 19:53:00 0
Halil Takavcu’nun Kitabı Çıktı; 
Maksadımız
Muhabbettir
Yalvaçlı ve hayatına Öğretmenlikle başlayıp Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve son olarak Bakanlık Müşavirliği yapmakta olan Halil Takavcu, son derece esprili hayatına bir de kitap ekledi. Takavcu’nın ‘Maksadımız Muhabbettir’ isimli Kitabın basımı tamamlandı ve satışa sunuldu.
 
Halil Takavcu, bu müjdeyi sosyal medya hesabından biraz önce yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
İŞTE TAKAVCU’NUN O AÇIKLAMASI
Halil Takavcu açıklamasında;
Sevgili dostlarım,
Bundan beş yıl kadar önce Ankara’da aile dostumuz Rizeli Hacı Osman ağabeyin oğlu ciddi ve ağır bir ameliyat olmuştu. Hastaneye ziyarete gittiğimizde Hacı ağabeyin canı baya sıkkın, morali çok kötü idi.
Bana “Kafamın dağılması lazım, başka mevzular konuşalım.” dedi. Bunun üzerine havadan sudan, yarı esprili konulardan sohbet ederek Hacı ağabeyi rahatlatmaya çalıştım.
 
Dostlar, bazı şeyleri insan yaşayınca daha iyi anlıyor. Babamı berat kandili günü ebedi yolculuğa uğurladığımızda eş, dost ve yakınlarımızın gelerek, arayarak acımızı paylaşmaları bize manen güç verdi şüphesiz. Cümlesinden Allah razı olsun. Ne yapalım Dedem Korkut’un buyurduğu gibi;”Gelimli gidimli dünya/ Son ucu ölümlü dünya”
 
Korona belası hayatımızı allak bullak etti. Bir buçuk yıldır bu illet, her şeyimizi mahvetti. Bu da geçecek elbet, lakin her gün bir yakınımız, arkadaşımız, kardeşimiz, akrabamız ölüyor. Acılarımız iyice depreşiyor. Rabbim “metanet” duygusu veriyor çok şükür. Neticede insanız yani, hissiyatımız acı olaylar karşısında ızdırabımız iyice katmerleşiyor.
 
Bunaldık dostlar. Kafamızın rahatlaması için efkar dağıtalım diyorum. Şöyle bir gönül hanemize çilingir sofrasını kursak, muhabbet kaselerimizi kaldırarak tebessüm etsek, birazcık olsun gülümseyerek rahatlamaya, esnemeye hakkımız yok mu? Yani “MUHABBET”e o kadar ihtiyacımız var ki…
 
Sıkıntılı, meşakkatli yaşadığımız bugünlerde rahatlamaya, efkar dağıtmaya, muhabbette ihtiyacımız yok mu Sevgili dostlar? İşte bizzat yaptığım şakaları, yaşadığım mizahi olayları, esprileri anlattığım “MAKSADIMIZ MUHABBETTİR” isimli kitabım Net Kitaplık tarafından yayımlandı,”kitapyurdu.com”da satışa sunuldu.
İlginize, bilginize arz ederim. Sevgi ve muhabbetle...”
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak değerli dostum, hocam Halil Takavcu’yu bu değerli eseri kültür camiasına kazandırdığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °