Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Halifesultan Mezarlığında Defnedildi; Yalçın Balbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Halifesultan Mezarlığında Defnedildi; Yalçın Balbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 13.11.2020 09:10:00 0
Halifesultan Mezarlığında Defnedildi; 
Yalçın Balbay 
Son Yolculuğuna 
Uğurlandı
Dün vefat eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olan ve uzun yıllar ISBAK Bakkallar Kooperatifi, IYAŞ gibi kurumlarda Müdürlük yapan Yalçın Balbay dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
 
SON YOLCULUĞUNA
UĞURLANDI
Vefatı Isparta’da büyük üzüntü yaratan Merhum Yalçın Balbay için dün ilk olarak saat 14.30’da evinin önünde dua edilerek helallik alındı. Daha sonra, Halife Sultan Mezarlığına getirilen Yalçın Balbay’ın naaşı burada saat 15.00’te kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta dualarla toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
CENAZE TÖRENLERİNE
YOĞUN KATILIM
Merhum Yalçın Balbay’ın cenaze törenine; Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca başta olmak üzere Muhasebeciler, akrabaları ve sevenleri katıldı.
YALÇIN BALBAY
NEDEN VEFAT ETTİ?
Bel fıtığı konusunda sağlık sorunu yaşayan Yalçın Balbay, Antalya Devlet Hastanesinde ameliyat sırasında enfeksiyona maruz kaldığı için ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Balbay, burada sürdürdüğü 17 günlük yaşam mücadelesini dün itibariyle kaybetti ve vefat etti.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Üç yıl birlikte çalıştığım ve benim de Müdürlüğümü yapan (ISBAK Bakkallar Kooperatifi: 1988 – 1991) Yalçın Balbay’a ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (medya32) olarak Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanın Cennet Olsun. Nur İçinde Yat Yalçın Balbay Müdürüm…
YUNUS ÖZLER

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °