Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Hakemler Ve Gözlemciler İftarda Buluştu

Hakemler Ve Gözlemciler İftarda Buluştu

ISPARTA 14.03.2024 15:00:00 0
Hakemler Ve Gözlemciler  İftarda Buluştu

Isparta’da görev yapan hakemler ve Gözlemciler, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta Şubesinin İftar Yemeğinde bir araya geldi.  

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (FFHGD) Isparta Şubesi, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle dün akşam İftar Yemeği düzenledi. Yoğun katılımın yaşandığı iftar yemeğinde eski yeni hakemler, görevdeki hakemler, eski ve yeni gözlemciler ve dernek yöneticileri ile spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldiler.

BAŞKAN TELLİ; “KATILIMLARINIZDAN

DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hikmet Telli, iftara gelen konuklarla tek tek ilgilenirken, konuklarla, iftarın anısına ve de genç hakemlerle bol bol resim çekilerek iftara katkı sundu.

BAŞKAN TELLİ’DEN DUAYEN 

HAKEMLERE ŞİLT TAKDİMİ 

Başkan Telli, düzenlemiş oldukları iftar programına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Program sonunda ise; Başkan Telli başta eski İl Hakem Kurulu Başkanı Nizamettin Çakan olmak üzere Isparta’da görev yapmış tüm Duayen Hakemlere, spora verdikleri katkılardan dolayı Teşekkür Şilti takdim etti.  

FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ (FFHGD)

ISPARTA ŞUBESİ’NİN İFTAR YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Hakemler Gözlemciler İftarda Buluştu
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °